O Kurum KPSS’siz personel alımı yapıyor! Son başvuru tarihi ne zaman?

O Kurum KPSS’siz personel alımı yapıyor! Son başvuru tarihi ne zaman?
Devlet kurumlarında personel olarak çalışmak isteyenler KPSS şartı aranmayan bu iş ilanı için başvuru koşullarını araştırıyor.

Cansev Temuçin - Kızılay, personel alımı yapıyor. Kurum, hasta kayıt yetkilisi olarak çalışacak elemanlar arıyor. Kızılay Sağlık A.Ş.’nin personel alımında KPSS şartı bulunmuyor. Kızılay kaç personel alacak? Kızılay’ın personel alımı için son başvuru tarihi ne? İşte Kızılay’ın hasta kayıt yetkilisi alımına dair tüm detaylar…

Kızılay Sağlık A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 4 tam donanımlı hastane ve 2 tıp merkezi ile hizmet veren kuruma hasta kayıt yetkilisi alınacak. Kuruma alınacak kişilerin, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Hastane otomasyon sistemleri konusunda tecrübeli ve sağlık sektöründe en az 3 yıl deneyimi olan adaylar ilgili pozisyon için başvuru yapabilecek. Aynı zamanda daha önce sağlık sektöründe 'Hasta Kayıt Yetkilisi 'pozisyonunda çalışmış ve hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilen, aynı zamanda empati kurma becerisine sahip kişilere öncelik tanınacak. Adayların, planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, insan ilişkilerinde başarılı, sabırlı,güler yüzlü ve dinamik ve MS Office programlarına hakim olması da bekleniyor.

Kızılay Hasta Kayıt Yetkilisi İş Tanımı

Kızılay Sağlık A.Ş.’nin resmi internet sitesinde hasta kayıt yetkilisi pozisyonu için belirlenen iş tanımı da yer alıyor. İşte pozisyonun görev ve sorumlulukları:

Kurumun verdiği hizmetlerinden faydalanmak üzere gelen hastalara gerekli bilgileri aktaracak,

Randevuları planlamak, diğer departmanlarla koordinasyonlu şekilde hastanın hizmet alım sürecinde memnuniyetini sağlamak,

Hastaların kabul işlemleri için gerekli hazırlıkları tamamlayacak,

Hizmetlerden faydalanan/faydalanacak hastaların ödemesini alacak ve faturasını kesecek,

Gün sonunda ilgili bölüme kasa teslimi yapacak.

Kızılay personel alımı son başvuru tarihi

Kızılay’ın personel alımına ilişkin yayınladığı ilanda son başvuru tarihine ilişkin bir bilgi bulunmuyor. Adaylar başvurularını kurumun internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.