Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü 126 personel alımı yapacağını açıkladı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü 126 personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın duyurduğu ilanda;

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Batman Bölge Müdürlüğüne toplam 126 (MYO mezunu işçi) personel alımı yapılacaktır.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı hangi bölüme personel alacak?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü'ne toplamda 126 meslek yüksekokulu (MYO) mezunu işçi personel alımı yapılacaktır.

Şartlar nelerdir?

Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilecektir.
Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 12.06.2023-16.06.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle yapılabilecektir.
Personel alımına ilişkin gerekli şartlar ve kontenjan ekli tabloda sunulmaktadır.
İlanen duyurulur.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Başvurular 12.06.2023 tarihinde başlayıp 16.06.2023 tarihlerinde sona erecek ve 5 gün süreyle yapılabilecektir.

Başvurular nereye yapılacak?

Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden başvurular yapılabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.