Yalova Üniversitesi KPSS’siz personel alımı yapacak

Yalova Üniversitesi KPSS’siz personel alımı yapacak
Personel alımına ilişkin bir ilan yayınlayan Yalova Üniversitesi, çeşitli branşlar için personel istihdam etmeye hazırlanıyor.

Fatma Müge Yücetürk - Yalova Üniversitesi’nin personel alım ilan, Resmi Gazete’de yayınlandı. Gazetede 7 Haziran 2023 günü yayınlanarak yürürlüğe giren personel alımı ilanı ile üniversite kadrosuna değişik unvanlara sahip eleman alınacak. Başvuru tarihleri ve şartları da açıklanan ilana Yalova Üniversitesi’nde sözleşmeli personel olarak çalışmak isteyenler başvurabilecek.

7 Haziran Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanan Yalova Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alımı ilanına göre, kurum bünyesine 11 kişi alınacak. KPSS şartı aranmadan alınacak eleman sayısı ise 1. Gemi adamı (gemici) pozisyonu için istihdam edilecek kişiden KPSS şartı aranmaksınız en az ön lisans mezunu olması talep ediliyor. Gemi adamı pozisyonu için yalnızca erkek adaylar başvuru yapabiliyor. Diğer 10 eleman ise Yalova Üniversitesi bünyesinde büro personeli olarak istihdam edilecek. En az lisans mezunu olan erkek ve kadın adaylar belirtilen KPSS puan türü ile bu pozisyon için başvuru yapabilecek.

Şahsen yapılacak başvurular için son tarih ise 21 Haziran 2023 olarak belirlendi. Yalova Üniversitesi personel alımına ilişkin başvuruların sonuçları www.yalova.edu.tr adresinden ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.