DEM Parti’den kritik “İzmit” açıklaması!

DEM Parti’den kritik “İzmit” açıklaması!
Yerel seçimlerde Kocaeli’nin İzmit ilçesinde aday çıkaran DEM Parti’nin CHP lehine adayını geri çekeceği iddia edilmişti. Partiden iddialara yanıt gecikmedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde partiler arasında ittifak arayışları sürerken, DEM Parti ile CHP’nin bir ilçe için anlaştığı iddia edilmişti. DEM Parti’nin kendi adayını çekeceği öne sürülürken, partiden kulislerde konuşulan haberlere yalanlama geldi.

Halkların Demokratik Partisi’nin (DEM Parti) resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çıkardıkları belediye başkan adayını geri çekmeyeceklerini duyuruldu. İddiaların asılsız olduğu dile getirilirken, DEM Parti’nin İzmit’te kendi adayı ile yarışacağı belirtildi.

Son günlerde, DEM Parti’nin adayının CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet lehine çekileceği konuşuluyordu.

DEM Parti’den konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İzmit’te kendi belediye başkan adayımızı geri çektiğimiz ve CHP’li adayı destekleyeceğimiz iddiaları asılsızdır. Belediye başkan adayı arkadaşımız başvurusunu yapmış ve onaylanmıştır. Kendisine de tekrar başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.