Ekrem İmamoğlu'ndan Ataşehir Belediyesi'ne tebrik ziyareti

Ekrem İmamoğlu'ndan  Ataşehir Belediyesi'ne tebrik ziyareti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'i makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini rakiplerinden fazla oy alarak kazanan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e tebrik ziyaretinde bulundu.

"HEYECAN VE HARARETİNİ GÖRÜYORUM"

Adıgüzel ile yıllardır yol arkadaşlığı yaptığını söyleyen İmamoğlu, “Onursal Adıgüzel Başkanımız yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız, gerçekten çok da beğendiğim, genç bir siyasi yol arkadaşım. Ama yaşadığı, tabiri caizse doğup büyüdüğü bir ilçeye hizmet etme noktasındaki heyecanını ve hararetini de görüyorum. Bu kapsamda İstanbul'un birçok noktasında çok heyecanlı, çok diri, çok hizmetin bütün tutkusunu içinde hisseden arkadaşlarım var. Ben, Onursal Başkanımızın, özellikle Ataşehir gibi İstanbul'umuzun yeni yerleşen ama bir o kadar da vitrini, vizyonu çok yüksek seviyede olması gereken bir ilçede, çok yenilikçi, çağın ihtiyaçlarına uygun ama teknolojik açıdan ama burada yaşayan insanların beklentileri noktasında, bir de tabii kendi içinde oluşan bir takım önemli merkezlerin de şehirle entegrasyonu noktasında, çok yüksek seviyede bir çalışma yürüteceğine yürekten inanıyorum” dedi.

"ORTAYA KONACAK HER BAŞARI GENÇLERE ÖRNEK OLACAK"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Zaten paylaşımcı, şeffaf ve ortak akılla iş üretme kabiliyetini defalarca, aynı masada birbirimize hissettirmiş insanlarız. Farklı görevleri olduğu esnada da aynı şekilde iş birliği yaptık. Şimdi bugün İstanbulluların lehine, Ataşehirlilerin lehine çok güzel işler başaracağız. Yeni nesil belediyecilik, yeni nesil siyaset kavramını güçlendirecek arkadaşlarım var, İstanbul'da görev aldı bu dönemde. Bunu görüyorum. Ve onların emekleriyle ortaya konacak her başarının, aslında bu yeni vizyonuyla birlikte gençlere de örnek olacağını da görebiliyorum” diye konuştu.

"BİZİM İÇİN BİR ROL MODEL"

Başkan Adıgüzel de, “Ekrem Başkanımız, 16 milyon İstanbulluya 5 yılda eşit hizmet vererek, çok büyük projeler yaparak, bugün aslında bizim önemli bir yol göstericimiz. Hem iş yapma noktasındaki disipliniyle hem de çalışmalarıyla, bizim için bir rol model, ilham kaynağımız” dedi. Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Adıgüzel, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Ataşehir’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.