Tanju Özcan CHP'den istifa edecek

Tanju Özcan CHP'den istifa edecek
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den istifa edeceğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçen yıl partisinden 1 yıl süreyle, geçici olarak ihraç edilmiş ve geçici ihraç süresi dolan Tanju Özcan, 13 Haziran'da CHP'ye geri dönmüştü.

Tanju Özcan, partiye dönüşünün ardından ikinci kez partiden ihraç istemi üzerine Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne "Değişim ve adalet yürüyüşü" başlatacağını açıklamıştı.

"Değişim ve Adalet" yürüyüşünün 10'uncu gününde Ankara'daki CHP Genel Merkezi önüne gelen Özcan burada kendine destek vermek için gelen vatandaşlara seslenerek Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştrilerde bulunmuştu.

Dün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gazeteci Fatih Altaylı ile konuştu.

Altaylı'nın “Mücadeleniz haklı ama yönteminiz sizi haksız gibi gösteriyor. Biraz abarttınız. Kılıçdaroğlu’nu mazlum haline getirmemeniz lazımdı.” söylemine karşılık Tanju Özcan şunları söyledi:

“Haklısınız abarttım. Bunu da bilerek yaptım. Çünkü abartmadığınız zaman kimse dinlemiyor. Bilhassa biraz yüksek tondan gittim ki, toplum burada bir mesele olduğunu görsün istedim.”

Öte yandan Özcan CHP'den kovulmadan önce kendisinin istifa edeceğini açıkladı.

Özcan “Haklısınız. Genel Başkan talimat vermiş. ‘Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim.” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.