Beşiktaş Belediyesi Evlenme Dairesi'nde Fotoğraf ve Video Çekme İşinin Kiraya Verilmesi

İSTANBUL İLİ
BEŞİKTAŞ İLÇESİ
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

A-Aşağıda nitelikleri belirtilen iş 2886 Sayılı Devlet İhale Yasası’nın 45.maddesine göre Açık Teklif Usulü yöntemi doğrultusunda 3 (üç) yıl süre ile
Kiraya verilecektir.

MAHAMMEN BEDELGEÇİCİ TEMİNATSÜRESİMEVKİİİHALE GÜNÜ VE SAATİİŞİN TÜRÜ
55.000,00.-TL/AY+KDV59.400,00.-TL3 YIL (36 AY)Beşiktaş İlçesi, Türkali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi, No:68
adresinde bulunan Evlendirme Dairesi
17.10.2023/SALI GÜNÜ SAAT: 11:30Fotoğraf ve Video Çekme İşinin Kiraya Verilmesi

B-Bu işe ait şartname, ihale tarihinden en geç 1(bir) iş günü öncesine kadar Beşiktaş Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden 1.000,00.-TL karşılığında alınacak olup, ihale günü şartname satışı yapılmayacaktır.
C-İhaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek ve aşağıdaki belgeler ihale günü ve saatinde Belediye Encümeni’ne sunulacaktır.

  1. Gerçek kişiler için Yasal İkametgâh belgesi.
  2. İletişim Bilgi Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)
  3. Tüzel kişiliğin, siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası’nda veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna ilişkin belge. Gerçek kişi ise Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nden siciline kayıtlı olduğuna ilişkin belge.
  4. Noterden onaylı imza sirküleri.
  5. Vekâleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten katılanın noter onaylı imza sirküleri. Tüzel kişiler için ayrıca, başvuru yapan şahsın tüzel kişi adına ihaleye katılmaya ve teklif vermeye ilişkin yetki belgesi ile imza sirküleri.
  6. Muhammen ihale bedelinin %3’ü kadar geçici teminat bedelinin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yatırıldığına ilişkin makbuz örneği veya 2886 sayılı Yasanın 26. Maddesinde belirtilen teminat olarak kabul edilecek değerler.
  7. İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin ihale ilk ilan tarihinden önce en az 5 (Beş) sigortalı çalıştırıyor olması ve en az 6 aylık tam ay ödenmiş sigorta pirimi belgelerinin onaylı suretlerinin olması. Sigortalıların veya şirket ortaklarından en az ikisinin ustalık belgesine sahip olması.(İhale günü ve saatinde asıllarının veya onaylı suretleri idareye sunulacaktır)
  8. İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerden SGK’dan borcu olmadığına dair yazı.
  9. İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin Fotoğraf ve/veya Video çekim işi yaptığına dair en az 3 (Üç) yıldan az olmamak üzere geçerliliği devam eden iş yeri açma ruhsatı ve vergi levhasının aslı veya tasdikli suretleri.
  10. İSO 9001:2015 Belgesi. İhale tarihi itibari ile süresi bitmemiş olacaktır.
  11. TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi. İhale tarihi itibari ile süresi bitmemiş olacaktır.
  12. İhale tarihi itibariyle Beşiktaş Belediyesine vadesi geçmiş borcu olmadığına ilişkin belge.
  13. İhalelerden Yasaklılık Durum Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)
  14. İhale tarihinden en geç 1 iş günü öncesine kadar kurumdan onaylanmış Yer Görme Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)
  15. Şartname alındısına ilişkin makbuz.

D-(c) Maddesinde belirtilen belgelerin aslı veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örnekleri hazırlanarak ihale günü ve saatinde Belediye Encümen Salonu’nda hazır bulunulacaktır.
İlan olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01902378