TIBBİ SIRF MALZEME ALIM İHALESİ

TIBBİ SARF MALZEME ALIM İHALESİ
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ÜMRANİYE SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI


TIBBİ SARF MALZEME ALIM İHALESİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2024/486656
1-İdarenin
a) Adı:EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ÜMRANİYE SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi:Elmalikent mahallesi Ademyavuz caddesi 1 34760 Kazımkarabekir ÜMRANİYE/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası:2166321818 -
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı:TIBBİ SARF MALZEME ALIM İHALESİ
b) Niteliği, türü ve miktarı:34 Kalem- Tıbbi Sarf Malzeme Alım İhalesi- (Sarf Malzeme Alımı)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer:T.C. İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deposu Elmalıkent Mah. Adem Yavuz Cad. No:1 ÜMRANİYE/İSTANBUL
ç) Süresi/teslim tarihi:Teslimatlar; hastane tarafından ihtiyaç doğrultusunda tek seferde ya da peyderpey sipariş verilen miktar üzerinden, sipariş yazısının yükleniciye tebliğinden (posta, fax veya e mail) itibaren 10(on) takvim günü içinde yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi:Sözleşmenin imzalandığı tarih,işe başlama tarihi olarak kabul edilecek


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:21.05.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres):T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Ek Bina Toplantı Salonu Elmalıkent Mah. Adem Yavuz Cad. No:1


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:
Belge Adıİhale/Kısım/KısımlarAçıklamaOrtak Girişimlerde
UTS Bilgileriİhale Bazındaİstekliler yukarıda bahsedilen kayıt işlemi tamamlanmış UBB/ÜTS numaralarına ait çıktılar veya bu bilgileri içeren dokümanları ihale dosyasında sunacaktır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Kapsam Dışı Beyanıİhale Bazında) İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin kapsam dışı olduğuna dair üretici beyanını ihale dosyasında sunacaktır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Kapsam Dışı Olması Halinde CE, ISO vb. belgelerİhale Bazındaİstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin bağlı bulunduğu mevzuatı gereği sunulması gereken CE, ISO vb. belgeler ; ihale dosyasında sunacaktır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Tıbbi Cihaz Satış Merkezi Yetki Belgesiİhale Bazındaİstekliler, 15.05.2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren "Tıbbi Cihaz, Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği" kapsamında istenilen satış merkezi yetki belgesini ihale dosyasında sunacaktır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Tıbbi Cihaz Kapsamında Olmayanlarİhale Bazındaİstekliler,Tıbbi Cihaz kapsamında olmayan ürünler için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna sunduğu teknik dosya ve resmi beyan sonucunda alınan kapsam dışı kararını ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
Belge Adıİhale/Kısım/KısımlarAçıklamaOrtak Girişimlerde
Miad Taahhütnamesiİhale Bazında1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33 ve 34. kalemlere teklif verecek istekliler; teklif ettikleri ürünlerin en az 2 (İki) yıl miadlı olduğunu ve miadının dolmasına 3 (Üç) ay kalan ürünleri hiç bir ek maliyet talep etmeden birebir değişim sağlayacağına dair taahhütnameyi ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
23 nolu kalem Miad Taahhütnamesiİhale Bazında23 nolu kaleme teklif verecek istekliler; teklif ettikleri ürünlerin en az 1(Bir) yıl miadlı olduğunu ve miadının dolmasına 3 (Üç) ay kalan ürünleri hiç bir ek maliyet talep etmeden birebir değişim sağlayacağına dair taahhütnameyi ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 1İhale Bazında1. Kaleme teklif veren İstekliler; Prob Doku uyum teknolojisine sahip olmalıdır. Bu teknoloji cihaz koşullarındaki değişiklikleri sürekli olarak algılamalı ve cerrahi sonuçları iyileştirmek için gereken optimum enerji miktarını sağlayarak yanıt vermelidir. Bu özelliğini belgelendirmeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 2İhale Bazında1. Kaleme teklif veren İstekliler; Her 40 adet doku uyumu teknolojisine sahip ultrasonic kesme koagülasyon eğri makası 36cm karşılığında 1 adet Enerji dönüştürücü kablo bedelsiz vereceğini taahhüt etmeli ve bu belgeyi ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 3İhale Bazında1. Kaleme teklif veren İstekliler; İmalatçının Türkiye’deki kuruluşuna verilen apostil kaşeli satış yetki belgesi ihale dosyasında sunulmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 4İhale Bazında1. Kaleme teklif veren İstekliler; Üretici firmadan alınan ürünün üretici firma tarafından garanti edildiğine dair apostil kaşeli garanti belgesini ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 5İhale Bazında1. Kaleme teklif veren İstekliler; üretici firma tarafından verilen temsilcilik belgesi veya temsilci firmanın yetkili bayisi olduğunu gösterir yetkili bayilik belgesini ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 6İhale Bazında2. Kaleme teklif veren İstekliler; Koagülasyon makasının kullanılacağı cihaz ile birlikte ayak pedalı ve kabloların taşınabileceği taşıma sehpası yüklenici firma tarafından teslim edeceğini taahhüt etmeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 7İhale Bazında3. Kaleme teklif veren İstekliler; Prob çeneleri, doku yapışmasını ve işlem görmüş doku birikmesini engellemek üzere hidrofobiknano film ile kaplanmış olmalıdır. Bu sayede kaplamasız olan ürünlere göre en az %70 daha az yapışma özelliğine sahip olmalıdır ve bunu kanıtlayacak dokümanı ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 8İhale Bazında3. Kaleme teklif veren İstekliler; Hidrofobiknano kaplama sayesinde prob çenelerinin temizlik ihtiyacını minimize etmelidir ve bunu kanıtlayacak dokümanını ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 9İhale Bazında4. Kaleme teklif veren İstekliler; Prob, çeneleri doku yapışmasını ve işlem görmüş doku birikmesini engellemek üzere hidrofobik nano film ile kaplanmış olmalıdır. Bu sayede kaplamasız olan ürünlere göre en az %70 daha az yapışma özelliğine sahip olmalıdır ve bunu kanıtlayacak dokümanını ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 10İhale Bazında4. Kaleme teklif veren İstekliler; Hidrofobiknano kaplama sayesinde prob çenelerinin temizlik ihtiyacını minimize etmelidir ve bunu kanıtlayacak dokümanını ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 11İhale Bazında5. Kaleme teklif veren İstekliler; Mühürleme probu, güvenli bir şekilde jeneratör kontrolü ile sistolik basıncın 3 katına kadar dayanıklı ve kalıcı damar mühürleme işlemini yapabilmelidir ve bunu ispatlayacak dokümanını ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 12İhale Bazında6. Kaleme teklif veren İstekliler; Probun çeneleri, doku yapışmasını ve işlem görmüş doku birikmesini engellemek üzere heksametildisiloksan içeriğe sahip didrofobik nano film ile kaplanmış olmalıdır. Bu sayede kaplamasız olan ürünlere göre en az %40 daha az yapışma özelliğini sahip olmalıdır ve bunu kanıtlayacak dokümanı ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 13İhale Bazında6. Kaleme teklif veren İstekliler; Hidrofobik nano kaplama sayesinde prob çenelerinin temizlik ihtiyacını minimize etmeli ve bunu kanıtlayacak dokümanı ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 14İhale Bazında6. Kaleme teklif veren İstekliler; Yurt dışında imal edilen probların CE belgesi ve imalatçının Türkiye’de ki kuruluşuna verilen apostil kaşeli satış yetki belgesi ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 15İhale Bazında6. Kaleme teklif veren İstekliler; Prob, damar mühürleme prensibi ile çalışan cihazın dokudan aldığı geri bildirim sayesinde dokunun direncini ölçmeli ve bu işlemi yapabildiğini belgelendirerek ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 16İhale Bazında7. Kaleme teklif veren İstekliler; Prob çeneleri, doku yapışmasını ve işlem görmüş doku birikmesini engellemek üzere hidrofobik nano film ile kaplanmış olmalıdır. Bu sayede kaplamasız olan ürünlere göre daha az yapışma özelliğine sahip olmalıdır ve bunu kanıtlayacak dokümanı ihale dosyasında sunmalıdırTek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 17İhale Bazında7. Kaleme teklif veren İstekliler; Hidrofobik nano kaplama sayesinde prob çenelerinin temizlik ihtiyacını minimize etmelidir ve bunu kanıtlayacak dokümanı ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 18İhale Bazında7. Kaleme teklif veren İstekliler; Probların kullanılması için gerekli olan 2 adet damar mühürleme cihazı hastanemizde sarflar bitene kadar bedelsiz olarak hastanemiz kullanıma bırakacağını taahhüt etmeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 19İhale Bazında7. Kaleme teklif veren İstekliler; Her 150 adet proba karşılık 1 adet “Koter İhtiva eden Cihaz” bedelsiz teslim edeceğini taahhüt etmeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 20İhale Bazında11. Kaleme teklif veren İstekliler; Uluslar arası üretici standartlarına uygunluğunu belgelemeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 21İhale Bazında13. Kaleme teklif veren İstekliler; Ürünün Avrupa Birliği standartlarına uygunluğu belgelenmiş ve bu durum üretici firma tarafından deklare edilmiş olmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 22İhale Bazında14. Kaleme teklif veren İstekliler; Kitin bileşenleri 1 test için 300 mikrolitre kullanıldığı halde teslim edilen kitlerden istenilen test çıkmaz ise satıcı firma taahhüt ettiği test miktarları tamamlanıncaya kadar kitleri hiçbir ek ücret talep etmeden sağlayacağını dair taahhütnameyi ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 23İhale Bazında- 18. Kaleme teklif veren İstekliler; Uluslar arası kalite belgelerinden en az birine (CE- FDA) sahip olmalı belgelendirerek ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 24İhale Bazında22. Kaleme teklif veren İstekliler; Cihaz ve 2 adet prob kalem temin edeceğini taahhüt etmeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Belge 25İhale Bazında22. Kaleme teklif veren İstekliler; Cihazla birlikte distribütörün verdiği yetki belgesini ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Teknik Şartnameye Cevapİhale Bazında29. Kaleme teklif veren İstekliler; Teknik şartname maddelerini madde madde ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevap vermeli ve ihale dosyasında sunmalıdır.Tek ortağın sunması yeterlidir.
Katalogİhale Bazındaİhale komisyonu gerek gördüğü takdirde katalog veya broşür talebinde bulunacaktırTek ortağın sunması yeterlidir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02022322