6 yıl kolunda geliştirilen penisine tekrar kavuştu

6 yıl kolunda geliştirilen penisine tekrar kavuştu
Malcolm Macdonald ciddi bir enfeksiyon nedeniyle cinsel organını kaybetti ve doktorlar kolunda biyonik bir penis geliştirdi. 6 yıl boyunca kolundaki penisle yaşayan adam yıllar sonra yapılan ameliyatla cinsel organına tekrar kavuştu.

İngiltere'de Malcolm Macdonald isimli bir tamirci yaşadığı bir kan enfeksiyonu nedeniyle cinsel organını kaybetti.

MacDonald yaşadıklarını bir korku filmine benzeterek, "Penisimin karardığını gördüğümde kendimden geçtim" "Korku filmi gibiydi... Derinlerde bir yerde kaybolduğunu ve onu kaybedeceğimi biliyordum. Sonra bir gün yere düştü." dedi.

University College London Hastanesi'nde penis rekonstrüksiyon cerrahisinde uzmanlaşmış bir ürolog olan Profesör David Ralph'a sevk edilene kadar yaklaşık 2 yıl boyunca hayatının parçalandığını ifade etti.

Fakat burada tıbbi yeniliklere önem veren cerrah ekibiyle yaşadıkları daha ilginç bir noktaya taşındı. Prof. Dr. Ralph ve ekibi, adamın kolunda gelişecek bir biyonik penis oluşturdurdular.

Doktorların hedeflediği "2 yıl sonra" cerrahi operasyonla kasıklarına takılmasıydı. Fakat bu süre 6 yıla kadar uzadı. 6 yıl sonra yaşadığı tüm kabusların sona erdiği bir ameliyatla bu penis adamın bacaklarının arasına yerleştirildi ve cinsel organına tekrar sahip oldu.

Malcolm mutluluğunu şu sözlerle ifade etti; "Çok mutluyum. Altı yıldır kolumda bir penis vardı… Şimdi takıldı, sonunda gerçek bir erkek gibi hissediyorum."

nintchdbpict000729965439.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.