Aşılama sürüyor

Aşılama sürüyor
Dünyada ve ülkemizde pandemi ile mücadele kapsamında Kovid-19 virüsüne karşı sürdürülen aşılama kampanyası devam ediyor. Ülkemizde aşı sıkıntısı yaşansada Çinden temin edilebilen aşılar, öncelikle siyasetçilere sağlıkçılara tatbik edildi. Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bazı liderler yaşları icabı sıralarını bekleyeceklerini açıkladılar.

Dünyada ve ülkemizde pandemi ile mücadele kapsamında Kovid-19 virüsüne karşı sürdürülen aşılama kampanyası devam ediyor. Ülkemizde aşı sıkıntısı yaşansa da Çin'den temin edilebilen aşılar, öncelikle siyasetçilere ve sağlıkçılara tatbik edildi. Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bazı liderler yaşları icabı sıralarını bekleyeceklerini açıkladılar.

Bu konu ile ilgili olarak, AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşmasında, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Neden aşı oldun " diye sordu. Kılıçdaroğlu ise verdiği cevapta, "Sıram geldiği için aşı oldum. Olmasa mıydım" dedi.

Sağlık Bakanı geçtiğimiz günlerde Almanya ve Rusya ile de temasların sürdüğünü, Almanyadan bir milyon 500 bin dozluk Biontech aşısı alandığını ve miktarın 5 milyona çıkarılacağını belirttikten sonra 60 yaş üzerindekilerin aşılanacağını bunlara öğretmenlerin ve kronik hastalığı olanlarında katılacağını açıkladı.

Sürdürülen aşı kampanyası çerçevesinde yazarlarımızdan Halkın Avukatı köşesinin yazarı Mustafa Dolu'da ikinci aşısını Esenyurt, Esenkentte bulunan Nurten Öztürk Aile Sağlığı Merkezinde oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.