Canan Karatay'a 882 liralık 'antidepresan' cezası

Canan Karatay'a 882 liralık 'antidepresan' cezası
İstanbul Tabip Odası tarafından antidepresan ile ilgili gösterdiği tepki sebebiyle hakkında soruşturma açılan Canan Karatay'a 882 liralık ceza kesildi.

Türkiye'de sağlık denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Prof Dr. Canan Karatay bu kez yediği ceza ile gündemde. Karatay "Bu ülkede leblebi gibi antidepresan yazılmaz kardeşim' tepkisi karşısında suç duyurusunda bulunan Tabipler Odası ünlü doktorun cezalandırılmasını istedi. İstanbul Tabip Odası nezdinde açılan soruşturmaya karşılık olarak 12 sayfalık savunma veren Karatay'a 882 liralık ceza kararı verildi.
 

Karatay'dan açıklama

Karatay, tabip odasıyla bir kez daha karşı karşıya geldi. 882 lira ceza alan Prof. Dr. Canan Karatay'dan açıklama geldi.

canan karatay

Karatay'ın açıklaması:
"Yalnız psikiyatristler değil kadın doğumcular, ortopedistler, cerrahlar, fizik tedavi uzmanları da bu ilaçları yazıyor. Kontrolsüz olarak antidepresan kullanılmaktadır ve buna gerek yoktur." dedik bu onları dellendirdi. "Bağırsakları sağlam tutarsak depresyonun da büyük bir kısmı azalır" dedik buna kızdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.