MHRS Hasta Randevusu nasıl alınır? MHRS giriş ekranı ve linki

MHRS Hasta Randevusu nasıl alınır? MHRS giriş ekranı ve linki
Yaşadığınız hastalık konusunda doktorunuza başvurmak ve tedavi olmak en doğal hakkınızdır. Doktora gidebilmenin yolu da randevu almaktır. Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşın bilgilerini barındıran MHRS üzerinden randevu nasıl alınır? MHRS telefon numarası ve giriş ekranı haberimizde.

Hayatın belirli dönemlerinde yaşadığımız hastalıklardan ötürü doktora gitme ihtiyacı hissederiz. Cilt hastalığından kulak burun boğaza, kalpten beyine kadar pek çok dalda hastaneye yolumuz düşmektedir. Milyonların yaşadığı Türkiye'de kalabalıklığı önlemek ve hastanelerdeki karışıklıkların önüne geçmek adına yapılan çalışmalar sonucunda oluşturulan MHRS üzerinden gideceğiniz saate kadar detayını belirlediğiniz randevunuzu elde edebilirsiniz. İşte detaylar...

MHRS nedir?
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla giriş sağladıkları randevu sistemidir. mhrs.gov.tr üzerinden başvuru yapabılabilmektedir.

MHRS telefon bilgileri nelerdir?
Sistemle ilgili soru ve sorunlarınızda 182'yi arayabilir, buradan da randevu alabilirsiniz. Ayrıca [email protected] adresine mail atarak da randevunuzu oluşturabilirsiniz.

mhrs giriş

MHRS nasıl randevu alınır?
Öncelikle kendinize bir kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz gerekiyor. Bu bilgileri kayıp etmemelisiniz.

mhrs randevu

Ardından müsait olan tarihi seçmenizle birlikte hastane ve bölümlerinizi tercih edebilir, doktorunuzu belirleyebilirsiniz.

Yapmanız gereken sadece bu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.