Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eczane ve ilaçlara ilgili yeni kararları duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin  Koca, eczane ve ilaçlara ilgili yeni kararları duyurdu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Eczacılar Birliği başkanı ve üyeleriyle toplantıda bir araya geldi. Toplantı sonrasında Twitter'dan yaptığı paylaşımla alınan kararları duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. İlaç tedarikindeki sorunlar ile eczanelerde bulunması gereken ilaçlarla ilgili konuların ele alındığı toplantıda, 3 önemli karar alındı.


 

BAKAN KOCA YENİ KARARLARI DUYURDU

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Eczacılar Birliği Başkan ve Üyeleri ile dün yaptığımız toplantıda aşağıdaki konularda kararlar aldık" diyerek, alınan kararları şöyle sıraladı:

1-Pandemi nedeniyle eczanelerimizin İTS kayıtlarında meydana gelmiş olan uyumsuzluklara ilişkin düzenleme çalışmaları yapılacak.

2-Güncel ilaç stok yönetiminin daha etkin bir şekilde yapılması sağlanarak ilaç tedarikindeki sorunlar minimuma indirgenecek.

3- Eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesi güncellenecek. Sağlık camiamızın değerli mensupları eczacılarımıza hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.