Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 2023 sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 2023 sorgulama ekranı
Sağlık Bakanlığı’na alınacak 10 bin 900 işçi için kura çekimi şu anda gerçekleştiriliyor. Adaylar, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 2023 canlı yayınını merakla izliyor.

Fatma Müge Yücetürk - Sağlık Bakanlığı’nın 10 bin 900 sürekli işçi alımı için gerçekleştireceği kura çekimi 25 Nisan Salı günü saat 09.00’da başladı. Personel alımı için başvuru yapan adaylar, kura çekimini merakla takip ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi nereden yayınlanıyor? 2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları tam listesi yayınlandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarını sorgulama ekranı…

Sağlık Bakanlığı’nda çalışmak için başvuru yapan adaylar, “Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi belli oldu mu?” sorusunun yanıtını merak ediyor. Adayların merakla beklediği tarih açıklandı. Sağlık Bakanlığı’nda farklı kademelere yönelik 10 bin 900 işçi alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı için yapılan başvuruların 27 Mart 2023 tarihinde sona ermesinin ardından gözler kura çekiminin yapılacağı tarihe çevrildi. 

İşte kura çekimi başladı

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 10 bin 900 işçi alımı için yapılacak kura çekimi 25 ve 26 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi saat kaçta, nerede?

Başkent Ankara’da noter huzurunda yapılacak kura çekimi saat 09.00’da başlayacak. Saat 18.00’e kadar sürmesi beklenen kura çekiminin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da belli oldu. Buna göre, 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşecek kura çekimlerinin sonuçları 26 Nisan 2023 Çarşamba gününün akşamında açıklanacak. 

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nerede açıklanacak?

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayınlanacak olan sonuçlarda hem asıl hem de yedek adaylar yer alacak. Sonuçlar aynı zamanda Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden de öğrenilebilecek. Adaylar, 26 Nisan günü Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ekranı olan yhgm.saglik.gov.tr ve https://iscisonuc.saglik.gov.tr üzerinden ilan edilen sonuçlara, T.C kimlik numaraları ile sorgulama yaparak ulaşabilecek.

Hangi kadrolara alım yapılacak?

Sağlık Bakanlığı’nda; temizlik görevlisi, marangoz ve güvenlik görevlisi gibi farklı kadrolara yapılacak sürekli işçi alımları için düzenlenecek kura çekimi internet üzerinden yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.