Sağlık çalışanlarından Tıp Bayramı mesajı: 'Evde kalmaya devam edin'

Sağlık çalışanlarından Tıp Bayramı mesajı: 'Evde kalmaya devam edin'
14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık çalışanları, 'Evde kalmaya devam edin' mesajı verdi.

Koronavirüs bir yandan can almaya devam ederken, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarına mesajlar iletiliyor. Tıp Bayramı'nda da görev başında olan sağlık çalışanları ise 'Evde kalmaya devam edin' mesajı verdi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Derya Canlı, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Çelik ve Sorumlu Hemşire Özlem Koçak, Tıp Bayramı'nda görev başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramı'nı kutladı.

Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Derya Canlı, zorlu pandemi sürecinde çok sayıda sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini belirterek, "Koronavirüs sebebi ile kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Salgın sürecinde sağlık çalışanları olarak her türlü riski göze alarak, yakınlarımızdan ve sevdiklerimizden uzakta kalarak, canla başla çalıştık. Bu zorlu dönemin geride kalmasını ümit ederek, pandemisiz ve sağlıklı yıllarda nice tıp bayramları kutlamamız dileğiyle buradan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Bu zorlu salgın dönemi geride kalsın diye maske, mesafe, hijyen tedbirlerini sürdürerek ve evde kalmaya devam ederek, hep birlikte koronavirüse dur diyeceğimize inanıyorum” dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.