Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Sakal-Bıyık!

Çatalca'da muhtarların durumları gerçekten hiç iç açıcı değil. Ben hepsinin adına üzülüyorum. Ne tarafa dönseler, öbür taraftan tekme yiyorlar resmen!
Çatalca Belediyesinin yapacağı satışlara "Hayır" diyorlar. Başkan Cem Kara'dan zılgıt! Çakıl'da "Meralara taş ocağı yapılmasın" diyorlar İktidar partisinden zılgıt!
Kendilerinin tarifi ile "Şamar Oğlanı" oldular iyice!
Kimi "Satabilir" derken kimi "Satmasın" diyor.
Aslına "Sende bu kuyruk acısı, bende bu evlat acısı" misali olan muhtarlar var. Kimisi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile, kimisi AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ile bu durumdalar.
Hal böyle olunca, siyasete karışmamaları mümkün mü?
Bana göre muhtarlar tüm siyasilerden kimlik olarak üstünler. Yani düşünün, Belediye Başkanı da, belediye meclis üyeleri de birer siyasi bayrağın altında seçilebiliyorlar ancak! Bana en son bağımsız olarak seçilebilen bir belediye başkanı, bir meclis üyesi göstersenize!
Adamlar hiç bir siyasi bayrağın altında oy istemiyor köylüsünden... Hoş mahalle artık ama bizde hala köy! Ve aldıkları tüm oyları şahsiyetleri ile alıyorlar. Herhangi bir siyasi partinin seçim bütçesinden de yararlanmıyorlar. Yani anlayacağınız seçilirken ne kadar bağımsızlar ise, sadece onlara oy verenlerin destekleri var ise, bana göre yine sadece halklarının sesleri olmalılar.
Dediğim şudur ki;
"Bizleri kimse siyasetine alet etmesin" diyor ise muhtar, çok doğru söylüyor. Kimse siyasetine alet etmesin. Ancak sizler de alet olmayın muhtarlarım.
Yeni yıl!
Hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Yarın, dünden güzel olsun ama, bugünleri de aratmasın. Yeni yılda gündeme damga vurmaya, gündemi yaratmaya devam edeceğiz. Hem de tüm embesillere rağmen. 2018 açıkçası çok Güzel olacak çok... Akın akın haberlerimiz olacak. Sosyete siyasilerden kravatlı soygunculara, son beş yılda milyoner olan, dünün çalışanı bugünün siyasilerine, gündem bomba... Hadi bakalım iyi seneler olsun Çatalca'm! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi