Kuyumcudan yeni aldıkları 43 bin liralık altınları minibüste çaldırdılar!

Kuyumcudan yeni aldıkları 43 bin liralık altınları minibüste çaldırdılar!
İstanbul Sancaktepe'de kuyumcudan altın aldıktan sonra minibüse binen Güneş ve Murat Demirbilek çifti, altınları minibüste çaldırdı.

Sancaktepe'de kuyumcudan yeni altın alan Güneş ve Murat Demibrilek çifti, bindikleri minibüste 150 gram külçe altınının, 100 gramının çalınması üzerine önce polise, ardından Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak şikayette bulundu.

Savcılıkta verdilkleri ifadede, kuyumcudan külçe altına çevirdikleri 43 bin liralık altınların minibüste çalındığını belirten çift, "Minibüse eşimle birlikte bindim. Bir süre sonra cüzdanımı yerde açık bir şekilde buldum. Cüzdanımda 150 gram külçe altınım varken, 100 gramı çalınmıştı" dedi.

Savcılığın, olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması için polise talimat verdiği ve polisin de minibüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, şüphelilerin kimliklerini tespit etmeye çalıştığı bildirildi.

29 yaşındaki Güneş Demirbilek olayı şöyle anlattı, "11 Temmuz 2020 tarihinde düğünüm oldu. Düğünümden 3 ay sonra takılarımı yatırım amaçlı külçe altın olarak kullanabilmek için kuyumcuya gittik. Kuyumcuda işimiz bittikten sonra ufak bir iş için hastaneye uğradım. Sonrasında eve dönmek için eşimle birlikte minibüse bindik. Bizden önce minibüse binen 3 kişi kısa süre içerisinde etrafımızı sardı. Eşimin cebindeki düğün takılarımızı çaldı. Duyarlı vatandaşlarımız bu hırsızları gördükleri yerde polise bildirmelerini rica ediyorum."  

28 yaşında Murat Demirbilek ise "Olay öğle sıralarında oldu. Evden kuyumcuya ve hastaneye gittik. Sonrasında tekrar eve dönmek için minibüse bindik. Minibüste bulunan 3 şahıs oturdukları yerden kalıp bana doğru geldi. Ben de şoföre yardım amaçlı yolcuların para üstlerini veriyordum. Tam o esnada cebimden düğün takılarımız çalındı. Bugün bizim başımıza gelen şey yarın başka kişilerin başına gelebilir. Hırsızlar geleceğimizle oynamış oldu. Eşimin rahatsızlıkları var bu parayı tedavisinde kullanmayı düşünüyorduk" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.