Herkesin belediye başkanı olacağım

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği'ni ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, belediye başkanı olması halinde kimseyi ayırt etmeden hizmet odaklı çalışacağının sözünü verdi. Çalık, “Biz, vatandaş şu düşünceden bu düşünceden demeyeceğiz. Kim haklıysa ondan yana olacak herkese eşit mesafede olacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü Sivaslılar Derneği'ni ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'ne emek veren herkese teşekkür ederek yola çıktıklarını anlattı. Çalık, “Beylikdüzü'nde herkes çok ciddi çalışmalar içinde bulundu. Beylikdüzü İstanbul'un güzide bir kenti haline geldi. Yakın komşularımızla aramızdaki fark bizim değerimizi ortaya çıkarıyor. Buna imkan veren geçmiş dönemdeki yöneticilere teşekkür ediyorum. Beylikdüzü'nü bir Esenyurt yapabilirdiler onun için mücadele edebilirlerdi böyle bir hataya düşmediler. Onlara bu yüzden teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Memleket sevgimiz çok büyük
Belediye başkanlığının halka hizmet demek olduğunu ve işin temelinde memleket sevgisi olduğunu da belirten Çalık, “Oy verilsin verilmesin nihayetinde seçilirseniz bu kentin belediye başkanı olacaksınız. Herkese eşit mesafede durmak lazım herkesin problemine aynı ilgiyi göstermek lazım. Beni meclis üyelerine sorabilirsiniz. Siyaseten farklı bir düşüncede olduğunu da bilsem insanların işlerine haklı mı haksız mı diye bakarım. Çünkü bu iş memleket işi. Memleket sevgimiz çok büyük. Kimsenin memleket sevdamızı sorgulamasına izin vermeyiz” diye konuştu.



Yetim hakkı yemem
İnanç konusunda da oldukça duyarlı biri olduğunu anlatan Çalık, “İnançlarımı da sorgulatmam. Şükürler olsun ben kul hakkına yetim hakkına önem veren bir kardeşinizim. Allah bize onları yemeyi nasip etmesin eğer bu duyguları taşıyorsak Allah bize o koltukları nasip etmesin. Buradaki duygularımızı unutmayacağım, bakışımız ve tavrımız asla değişmeyecek. Tabii ki gelişeceğiz geliştireceğiz. Ben hayatımda takiye yapmadım hayatımda da inanmadığım hiçbir şeyi söylemedim” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

2019 Yerel Seçimleri Haberleri