CHP fabrika ayarlarına...

Çatalca'da CHP İlçe Başkanlığı ile ilgili tüm dengeler, Genel Merkezden, Kılıçdaroğlu'nun talimatı olarak gelen
‘Kongreler iptal’ yazısı ile altüst oldu. Halil Gök tek aday derken karşısına bir aday çıktı. Yani fabrika ayarlarına dönüyor...
Cengiz Aydın, bugün için alenen adaylığını açıklamış bulunuyor. Ve iddia ediyorum, eğer ki Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve delege seçimlerinde mahalle mahalle gezen her iki belediye başkan yardımcısı Ufuk Akın ve Erhan Güzel hiçbir şekli ile bu seçimlerde, delege üzerine baskı kurmazlar ise Halil Gök'ün, aday olacağını söyleyen Cengiz Aydın karşısında seçim alması mümkün dahi değil.
CHP'liliğini hiçbir şekli ile tartıştırtmayacağım isimlerin en başında gelen birisidir Cengiz Aydın! 1970'li yıllarda partiye üye olmuş ve 1992 yılında kurulan CHP'nin Kurucu İlçe Yöneticisi olan, bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapmış ve bu dönemde CHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi olan Cengiz Aydın, yukarıda da yazdığım gibi, açık bir şekilde söylüyorum, Halil Gök'e farkın önde gidenin atar. Ancak yukarıda dediğim gibi olur ise.
Ve ikinci bir mevzu ise Mimar Mehmet Çoban'ın aday olup, olmayacağı konusunda ben tek bir şey söyleyebilirim;
Hiçbir şekli ile aday olmaz. Ama Cengiz Aydın'ın kazanacağı noktasındaki sıkıntı, Çoban ve Gök'ü bir araya getirir mi? Asla! Böyle bir ittifakı, sırf Halil Gök'ün ilçe başkanlığına ve yönetimine karşı olanların çoğunlukta olduğu Mehmet Çoban taraftarları asla kabul etmezler.
Şimdi oldu işte! İki tane meclis üyesi aday! Bir tanesi geçtiğimiz sefer Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın "Beraber yola çıktığımız arkadaşımız" diyerek alenen desteklediği Halil Gök!
Bir diğer ise o da Başkan Cem Kara'nın beraber yola çıktığı ve seçimlerde beraber yol aldığı Cengiz Aydın!
"İki arada, bir derede kaldı" cümlesi lak diye oturdu. Lak ne len! Oturdu işte, neresinden bakarsan bak cuk ta olsa oturdu. 
Çatalca CHP İlçe Başkanlığı seçimi belki de uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar heyecanlı geçecek. 
Cengiz Aydın'ın çok eski bir partili olması ve CHP'nin hiç bir döneminde, başka hiç bir partide aktif görev yapmamış olması, CHP varken, başka bir partinin bayrağı altında siyaset yapmamış olması gibi bir çok konuda kendisine destek var. Cengiz Aydın'ı kimler destekler? 
Açıkçası bugün verdiği "Ben de adayım" kararını hiç bir kapalı kulis arkasında, hiçbir ortamda dile getirmeden bir anda söyleyen en az elli okkalı bir adammış Cengiz Aydın!
Helal olsun! Cidden helal olsun.
Çünkü Cengiz Aydın haricinde o kadar çok ilçe başkanı olmak için can, hatta takla atıp amuda bile kalkacak bir tepe adam varken, hiçbirisi "Cem Kara'nın desteğini almadan olmaz" diyerek cesaret edemedi... 
Şimdi CHP Çatalca resmen fabrika ayarlarına dönmüştür. 
Partideki demokrasi cesareti, nihayet baş göstermiştir. 
Çatalca'da bu tüm siyasi alanlarda, tam bir demokrasi hareketi başlatıp, herkesi cesaretlendirecektir. Bir örnek şart. İşte örnek, size. Demokrasi, cesaret ve inanç! 
Düşünsenize, son zamanlarda hangi partide iki adaylı bir seçim oldu ki? Çatalca resmen mini Türkiye'ye dönerken, diğer taraftan da birileri mini diktatöre dönmüştür. 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya koşa koşa şimdi bu cümle götürecek olanlar var ya hani, avucunu yalasın. Mini diktatör derken ben Cem Kara'dan bahsetmedim ha! Mini dedim mini! 
Şimdi! İşte hodri meydan! 
Hakem taraf tutmaz ise er meydanından Cengiz Aydın çıkar!  
Başka bir şey daha diyeyim size de yanlış anlaşılmalar olmasın! 
Cengiz Aydın'ı destekliyor muyum? 
Halil Gök'ün karşısında şansının çok daha fazla olduğunu görüyorum o kadar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri