AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman? İnternetten sınav nasıl olacak

Her yıl binlerce öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Açıköğretim Fakülteis'nde bir sınav dönemi daha geldi. Öğrenciler koronavirüs sebebiyle durumunu merak ettikleri sınavlar için araştırmalarda bulunuyor. Peki AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman? İnternetten sınav nasıl olacak? İşte detaylar...

Açıköğretim Fakültesi sınavları uzaktan eğitim olması sebebiyle merkezi yerlerde yapılıyor. Fakültenin belirlediği sınav merkezlerinde öğrenciler kendilerine sorulan soruları yanıtlayarak yüksek puanlar almak ve sınıf geçmek için mücadele veriyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte bahar dönemi vize sınavlarının tarihleri de merak edilerek araştırılıyordu. Hatta koronavirüs sebebiyle erteleneceği de konuşuluyordu. Peki AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman? İnternetten sınav nasıl olacak? İşte detaylar...
 


AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan Açıköğretim Fakültesi'nin bahar dönemi vize sınavlarının tarihi 18 Nisan ila 7 Mayıs arası olarak belirledi. Buna göre öğrenciler diledikleri tarihte internetten sınav sorularına yanıt verebilecek. Sınavlar koronavirüs önlemleri kapsamındab u yıl online gerçekleşecek.


AÖF sınav sistemi giriş

AÖF bahar dönemi vize sınavına girmek isteyen adaylar Anadolu Üniversitesi internet sitesi sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra T.C. kimlik numarası ya da anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifresiyle sisteme giriş yapabilir. Öğrenciler burada sorumlu olduğu dersleri görüntüleyebilir.


AÖF sınavı kaç dakika?

AÖF bahar dönemi sınavı daha önceki sınavlarda olduğu gibi her bir ders için öğrenciler 20 sorudan sorumlu tutulacak. Öğrencilere bu soruları cevaplamaları için 30 dakika süre verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri