Dolar ve euro kaç lira? 24 Eylül son dakika piyasalar

Türkiye ve dünyadaki gelişmelerin her an etkileyebileceği piyasalar yeni haftaya başladı. Yatırımcılar da dolar ve euro için araştırmalarını sürdürüyor. Peki dolar ve euro bugün kaç liradan satılıyor? İşte 24 Eylül alış ve satış fiyatları...

FED'in faiz kararıyla şekillenmesi beklenen dolar ve euo güne hareketli başladı. Amerikan doları yeni haftanın ilk gününe 6.30 lira seviyesi ile giriş yaptı. Ardından da 6.26'ya düştü. Euro ise 7.36 liradan satılıyor.

Dolar kuru yeni haftaya nasıl başladı?
Dolar fiyatları şu dakikalarda 6.26 TL seviyesinde, Euro fiyatları ise 7.36 TL seviyesinde hareket ediyor. Piyasalar, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararını takip edecek.

Geçtiğimiz haftayı 6.28 TL seviyesinden tamamlayan dolar kuru, yeni haftanın ilk işlem gününe 6.30 TL seviyesinden başladı. Dolar kuru saat 10.29 itibarıyla 6.2670 TL seviyesinde hareket ederken, Euro kuru 7.3632 TL'de bulunuyor.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.07 yükselişle 93.86 seviyesinde bulunurken; Euro/dolar paritesi 1.1740 seviyesinde hareket ediyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri