15 Temmuz Çarşamba sokağa çıkma yasağı var mı?

Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kabul edilen 15 Temmuz Çarşamba gününde sokağa çıkma yasağı olup olmadığı merak ediliyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren konu ile ilgili detaylar haberimizde.

Son dakika haberleri... 2016 yılında FETÖ'cü hain darbecilerin Türkiye'nin bütünlüğünü ortadan kaldırmak ve yönetime el koymak isteyen cuntacılar emellerine ulaşamamıştı. Yüzlerce kişi ülkesini savunmak adına şahit olmuş ya da gazi olmuştu. Bu gün ile ilgili olarak 2017'den bu yana çeşitli etkinlikler ve anma törenleri yapılıyor. Ayrıca sokağa çıkma yasağı da merak konusu haline geldi. Peki; 15 Temmuz resmi tatil mi, yasak olacak mı? 15 Temmuz'da sokağa çıkma yasağı var mı?
 


15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi düzenlediği darbe girişimine ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anma günü olarak tatil ilan edilecektir" ifadesini gerçekleştirdi.

Bu kapsamda 15 Temmuz çalışanlar için bir günlük resmi tatil olarak sayılıyor.



15 TEMMUZ'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

15 Temmuz'da sokağa çıkma yasağı olup olmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığında haberimizin içerisinde olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri