Afrin çıkmazı!

Afrin'den 8 şehit 13 yaralı haberleri geldi. Başımız sağolsun Türkiye'nin bekası için milletimizin başı sağolsun. Ancak bizden 8 şehit ve 13 yaralı haberi geldiyse onlardan kat kat fazla terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunu herkes bilmeli.

Afrin'den 8 şehit 13 yaralı haberleri geldi. Başımız sağolsun Türkiye'nin bekası için milletimizin başı sağolsun. Ancak bizden 8 şehit ve 13 yaralı haberi geldiyse onlardan kat kat fazla terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunu herkes bilmeli. Afrin Harekatı aslında hiç de bu kadar uzun sürmeyebilirdi fakat TSK’nın şefkatli kollayan koruyan planları gereğince uzun sürdü zira sivilleri de korumak ve sivillere zarar gelmesin diye fazlasıyla dikkatli yapılan bir operasyondur bu Afrin operasyonu.
Dünyanın hiç bir coğrafyasında operasyon yapan bir ordu bizim askerlerimiz kadar sivilleri düşünen koruyan kollayan başka bir orduya rastlayamazsınız. Nitekim teknoloji sayesinde herşeyi o kadar net ve berrak görmek mümkün ki tüm dünya izliyor ve nelerin olup bittiğini herkes görüyor. Ancak en ufak bir açık bir hata görseydiler dünya kamuoyuna hemen fazlasıyla allayarak pullayarak servis ederlerdi.Ü stelik bırakın dış dünyadan bir destek beklemeyi haberleri ve olayları Afrin de olup bitenleri bile çarpıtarak yazıp çiziyorlar.
Örneğin teröristlerin sivil olmaları yahut özellikle öyle giyinmeleri ve yine kendilerini korumak için saha da ki sivilleri kalkan olarak kullandıkları kimi zamanda kendilerine karşı gelen sivilleri kendilerinin infaz ettiklerini herkes dış basın ve Birleşmiş Milletler bunu bildiği halde gördükleri halde bilmezden görmezden gelerek TSK’nın sivilleri de öldürdüğünü dillendiriyor. Bu tür kara propagandaya set olacağına doğruları yazıp çizeceklerine direkt ve dolaylı teröristlere inanın destek oluyorlar.
Akıl var mantık var siviller askerlerimizce öldürülseydi bu operasyon bu kadar uzun sürermiydi? ve bunca çok şehit verirmiydik? Buradan yola çıkılarak doğruları ve nelerin olup bittiğini anlamak mümkündür. Ama mutlaka iftira atılacaksa yaptığımız bu hassas davranış görmezden gelinecekse ordumuzu karalamak için bahane arayanlar kendilerini bu tür kodlayanlar böylesi düşünenler aslında kendilerini kandırdıkları gibi geçici olarak olsada dünya kamuoyunu kandırabildiklerini sanıyorlar. Ama kimse aptal değildir orada Rusya var ABD’nin rutbeli askerleri var herşeyi ve nelerin olup bittiğini hem yakından görüyorlar hem de zaten havada karada ordumuzun yapacağı bilerek bilmeyerek hataları bekliyorlar.Ama ordumuz bu konuda çok dikkatli ve hassas ve ince eleyerek operasyonuna devam ediyor.
Ülkemizin bekası ve sınır güvenliğimiz için operasyon yapan ordumuzun verdiği şehitlerin makamlarının ala olduğuna inananlardanım. Allah makamlarını yüceltsin yakınlarının başı sağolsun acılarını milletçe paylaşıyor ve yaşasın ülkemizin bağımsızlığı özgürlüğü diyorken kahrolsun emperyalizm kapitalizm ve insanı kitleleri sömüren yoksullaştıran tüm düzenleri ve sistemleri kınıyor lanetliyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri