Bel altımı merak eden kuyrukçular!

34 yılın içinde olan gazetecilik hayatım boyunca bel altı vuruşlar denilen alçaklığı hiç yapmadım, yazmadım.

34 yılın içinde olan gazetecilik hayatım boyunca bel altı vuruşlar denilen alçaklığı hiç yapmadım, yazmadım.
Ancak bu süreçte birçok kişinin olmayan kuyruklarına da basmadım değil. Bu basış öyle bir acı vermiş ki kuyruklarına bastıklarım 34 yıldır bu acıyı bir türlü unutamıyorlar...
Gerçi benden önce babamında bana bıraktığı miras olan haksızlığa, hukuksuzluğa göz yummayıp, benim kuyruklarına bastıklarımın babalarının, büyüklerinin kuyruklarını da acıtmasınında önüme getirdiği nedenlerden dolayı dün babamın bugün de benim, kuyruk acısı verdiklerim miyavlamaya devam ediyorlar.
Son olarak, gazetecilik görevimin yanı sıra STK denen iki sivil toplum örgütünün başında olmamın yarattığı ağırlık altında kalan bu kuyruk acısı çekenler, dedikodu yuvası haline dönüşmüş olan sanal ortam vasıtası ile namuslu bir iş olan gazeteciliğe soyunmuş sözüm ona beni belimden aşağıya vurmaya çalıştıklarını gözlemliyor, izliyor ve duyuyorum.
Gazetecilikte olduğu gibi sivil toplum örgütcülüğü görevimde ortaya koyduğumuz performans karşınında şok olan bu kişiler, toplumun büyük kesiminin baskısı altında kalmasının da verdiği agrasiflikle alçaklaşıp, çukurlara girdiklerini saklama ve gizleme adına bana hemde bel altından vurmaya kalkıştıklarını, bunuda dedikodu yuvası haline dönüşen sanal ortamda yaptıklarını izlemekte, duymakta ve görmekteyim.
Gerek özel hayatım, gerek gazetecilik mesleğim, gerekse bu çukurcuların her yaptığımız ve toplum tarafından taktir toplayan çalışmalarımızı görmek istemediği STK görevi esnasında yaşadığım yoğunluk da bu çukurculara cevap verecek zaman bırakmıyor bana.
Ancak daha önce ki bi yazımda ‘sabır’ diyerek şimdilik izlemekle ve not etmekle yetiniyorum!..
Önümüzde ki ve derdimiz olan Ardahan adını yeniden İstanbul’a yazdırma çalışmamız olan yeni bir Ardahan Günlerini ve bu günler öncesi Ardahanlı üniversite öğrencilerine burs katkısı sağlamak amacı ile düzenleyeceğimiz gecemizi atlatır atlatmaz bu lağımın bile kabul etmediği çukurculara gerekli cevabı ve yeni bir kuyruk acısını vereceğimi taahhüt ederim.
Bu taahhüdümüde, başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hatta Ardahan da, Ardahan adını kendilerine sermaye edenlere 5. Ardahan günleriyle ve samimi Ardahanlıları bugüne kadar yaptığımız gibi zirveye yani Ardahan rakımına uygun İstanbulun tepesine çıkarmakla yerine getireceğimiz gibi başta gazeteci kılıklı sanal dedikoducular kendini önce İstanbul sonra Kartal Ardahan adıyla yutturan alçağa ve son çırpınışlarını yapana vereceğim cevaplarla yerine getireceğim.
Hemde bu kez daha ağır bir kuyruk acısıyla..
Ha bu arada unutmadan bel altımı merak eden bunların, asıl saman altından su yürütenler olduğunu da tüm toplum biliyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri