Gülistan Doku’nun ailesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

Gülistan Doku'nun ailesi, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü, önümüzdeki hafta içinde de Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere randevu aldı.

Tunceli'de 5 Ocak’tan bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi  öğrencisi Gülistan Doku’dan 264 gündür haber alınamıyor. Gülistan Doku’nun son görüldüğü Uzunçayır Barajı’nda yürütülen sualtı ve su üstü arama çalışmaları 18 Ağustos’ta sonlandırıldı. Gülistan’ın ailesi, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü, önümüzdeki hafta içinde de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere randevu aldı.

Arama çalışmalarının sonlandırılmasının ardından Gülistan’ın suda olmadığı kesinleşirken, baş şüpheli Zaınal Abarakov hakkında hala yakalama kararı çıkarılmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, yetkililer ile görüşmek üzere Ankara’ya gittiklerini belirtmişti.

"Söz verdiler"

JinNews’te yer alan habere göre, aile, İçişleri Bakanı ile yaptıkları görüşmenin kendileri açısında iyi geçtiğini belirti ve “Gülistan’ın bulunması için aramaların devam edeceğine söz verdiler. Biz de buna inanarak umudumuzu yitirmemeye devam ediyoruz. Haftaya da Cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz, onun da bizim açımızdan olumlu geçmesini umuyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri