Avcılar okullar için toplandı

Yeni eğitim döneminin başlaması sonrası Avcılar'da da Kaymakam Kemal İnan öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdür Murat Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, okul aile birliği üyeleri ve okul servisi firma temsilcileriyle toplantı düzenlendi

Avcılar İlçe Kaymakamlığı; yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte önemli bir toplantıya imza attı. Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, okul aile birliği üyeleri ve okul servisi firma temsilcileri katıldı. Koronavirüs döneminde her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da ehemmiyet gösterilmesi gerektiğini anlatan Kaymakam İnan, “Bu sebeple de bu toplantının özel bir anlamı var. Sadece yeni eğitim öğretim döneminde alınacak tedbirleri değil aynı zamanda koronavirüse karşı da dikkatli olunması noktasında, neler yapılması gerektiğini değerlendirdik” ifadelerini kullandı.


Okullarımız denetlenecek

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı kararlara harfiyen uyulacağını ve okullarda koronavirüse karşı alınması gereken önlemlerin sıkı bir şekilde takip edileceğini aktaran İnan, “Bu anlamda herkese büyük iş düşüyor. Özellikle de İlçe Milli Eğitim'e. Biz de gerekli uyarıları yaptık. Bu konudaki takibimizi sürdürecek ve çocuklarımızın, öğretmenlerimizin sağlığını tehdit edecek hiçbir yanlışlığa veya boşluğa müsamaha göstermeyeceğiz” dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de çok iş düştüğünü kaydeden İnan, “Onlar da okullardaki güvenlik anlamındaki denetimleri sağlamaya devam edecekler. Her okulumuzun önünde emniyetteki arkadaşlarımız olacak. Güvenlik en üst seviyede sağlanacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.


YAKUP TEZCAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri