Muhtar maske dağıttı

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, mahallede yaşayan 65 yaş üzeri 700 kişiye 3 bin 500 adet maske dağıttıklarını söyledi. Damga'ya konuşan Arı, “Her zaman mahalle halkımızın yanındayız” dedi

Ataşehir'de Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, mahallede yaşayan 65 üzeri 700 kişiye 3 bin 500 adeta maske dağıttıklarını açıkladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında mahalle halkının her zaman yanında olduklarını anlatan Arı, “Bizim için önce mahallemizdeki halkın sağlığı gelir. Onların sağlığı adına böyle bir çalışma başlattık ve kısa sürede mahallemizdeki yaşlılarımıza ulaşarak maske dağıtımını gerçekleştirdik. Şimdiye kadar evlerinde kalan ve virüsle mücadeleye destek olan vatandaşlarımızın mutluluğu için hep elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonra da fazlasını yaparak mahalle halkımızın yanında olacağız” dedi.

Vatandaşla iletişim halindeyiz
Mahalle halkıyla her daim iletişim içerisinde olduklarını da ifade eden Arı, “Biz belediye ile mahalle arasında vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenmenin yanında gücümüzün yettiği kadar da vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Her biriyle çok güzel bir iletişimimiz var. Mahalle olarak bir aile gibiyiz. Bu atmosferi koruyarak zor günlerde de hep beraber oluyoruz. Virüsle mücadelede maske sorunu çok sık gündeme geldi. Ama neyse ki Yenişehir mahallemizde biz böyle bir soruna mahal vermedik” ifadelerini kullandı.



Maskeleri kendim alıp dağıttım
Maskelere nasıl ulaştığı yönündeki sorumuzu da yanıtlayan Muhtar Arı, “Devlet bize herhangi bir şekilde maske vermedi. Maalesef böyle bir gerçeklik söz konusu. Bize ulaşan bir maske olmadı. Maskerleri bizzat ben kendim aldım ve halkımıza dağıttım. Bunu da yaşadığım ve muhtarı olduğum mahalleye karşı yegane bir sorumluluk olarak gördüm. O sebeple de maske dağıtmayı elzem gördüm” şeklinde konuştu.

Eksiklikleri tamamlayacağız
Mahalledeki eksiklikleri takip ettiğini ve muhtarlık binasının yanına yakın zamanda bir ATM yerleştirileceğini de kaydeden Arı, “Mahallemizle ilgili eksikleri biliyoruz her şey en kısa zamanda yapılacaktır. ATM sorunu çözüldü süreci görüyor biliyorsunuz beklemekteyiz. Hayat normale döndüğünde muhtarlık yanında banka ATM'leri yerleştirilmiş olacak. Vatandaşlarımızdan gelen bu talebi de koronavirüs önlemleri sonrası tamamlamış olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri