Pet taksi hayat veriyor

Büyükçekmece'de hizmet veren Deniz Veteriner Kliniği, pet taksi uygulamasıyla hasta veya bakıma ihtiyacı olan hayvanlara ulaşarak sağlık hizmeti veriyor ve mama servisi sağlıyor

Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi üzerinde hizmet veren Deniz Veteriner Kliğini, bütün hayvanseverlerin yüzünü güldürecek bir çalışmaya imzaya attı. Veteriner Hekim Ulaş Uğur'un öncülüğünde hayata geçirilen pet taksi uygulamasıyla; tedavi olması gereken hasta hayvanlar ve bakıma muhtaç hayvanların kliniğe hızlı ve kolayca ulaşımı sağlanıyor. Konuya ilişkin konuşan Uğur, “Bu anlamda birçok hayvanseverin talebi vardı. Özellikle arabası olmayan insanlar bu konuda ciddi bir mağduriyet yaşıyordu. Bizler de pet taksi uygulamasını hayata geçirerek Büyükçekmece'de bu sorunun önüne geçmeye çalıştık” dedi.

Kapıya kadar mama servisi
Pet taksiyle birlikte hayvanseverlerden gelen mama taleplerine yanıt verdiklerini de kaydeden Uğur, “Tüm hayvan severlerimizin kapısına kadar diledikleri mamayı getiriyoruz” diye konuştu. Pet taksi şoförleri; İsmet Uğur ve Recep Kandemir de, “Vatandaşlardan gerçekten ciddi bir talep görüyoruz. Biz de gelen taleplere en iyi şekilde güvenli ve hızlıca yetişmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri