Elif Kaya Kaz Dağları için soyundu

Kaz Dağları'nda yapılan çalışmalar ünlüler dünyasında tepkiyle karşılanmış, Şahan Gökbakar flaş bir mesaj yayınlamıştı. Şimdi ise Elif Kaya soyundu ve üstsüz video yayınladı. Kaya'nın videosuna binlerce yorum geldi.

Altın aramalarına başlanan Kaz Dağları'nda yapılan ve yapılacak çalışmalar için vatandaşların yanısıra ünlü isimler de düşüncelerini paylaşıyor. Doğal güzelliği ile dünyanın sayılı yerlerinden biri olan ve hem bitkilerin hem de hayvanlara ait yaşam alanlarıyla harika denilebilecek bir yer Kaz Dağları. Kanadalı bir şirketin altın aramalarının durdurulması konusunda sosyal medyeda da yoğun baskı var.

Vatnadaşlar gönderdikleri mesajlarla gündem oluşturmaya ve yetkilileri kararından vazgeçtirmeye uğraşıyor. Ayrıca ünlüler de elinden geleni yapıyor. Son olarak şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları’nda bulunan Kirazlı Balaban Tepesi’nde şirketin kuracağı tesis için yaklaşık 200 bin civarında ağaç kesmesine tepki olarak, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden farklı bir yorumla tepkisini dile getirdi. Elif Kaya, hesabı üzerinden üstsüz video yayınlayarak, “Kaz Dağları altından daha değerlidir” açıklamasını yaptı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri