Hatice: Türkücü algısını yıkamadım

Seksi şarkıcı Hatice katıldığı sabah programında gündeme damga vurdu. Demet Akalın'ı samimi bulmadığını anlatan Hatice, daha önce seslendirdiği eserlerden dolayı türkücü algısını yıkamadığını dile getirdi.

Sosyal medya profilindeki cesur paylaşımlarıyla erkeklerin yüreklerini hoplatan Hatice bu sabah teve 2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın konuğu oludu. Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'ya önemli açıklamalar yapan güzel şarkıcı Deme Akalın hakkında da konuştu.

Demet Akalın'la bir türlü yıldızı barışmayan güzel şarkıcı; "Demet Akalın bana samimiyetsiz geliyor. Ben demet Akalın'ın bir fotoğrafının altına yapılan kötü yorumu ona söyledim, 'Demetcim bak bu yorumu sil dava et' dedim. yorumu sildi bana bir teşekkür bile etmedi. Demet Akalın, sezonluk arkadaş tutuyor kendisine. Bana neden tepkili onu anlamıyorum" şeklinde konuştu.

Hatice sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgili; "Hakkımda konuşan herkes önce kendi geçmişine baksın. Şov gereği bazen beğendiğim bir resmi taklit edebilirim.Ben İzmir doğumluyum ben babamın evinde de rahattım. Türkücü Hatice algısını bir türlü yıkamadım." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri