Tuğba Ekinci 'muhalif sanatçılar' için Erdoğan'dan özür diledi!

YSK'nın İstanbul'a dair verdiği yenileme kararı sonrasında yüzlerce ünlünün tepki göstermesi gündeme oturmuştu. Şarkıcı Tuğba Ekinci #herseycokguzelolacak diyen sanatçılar adında Cumhurbaşkanı Recpe Tayyip Erdoğan'dan özür diledi.

6 Mayıs akşamı YSK tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi sonrası birçok ünlü karara tepki göstermiş ve 'Her şey çok güzel olacak' etiketiyle mesaj yollamıştı. Daha önce 'Gemiyi ilk terkeden fareler sanatçılarınız oldu. Yanınızdan ayrılmayan, bunca yıl ekmeğinizi yiyen, ayrıca düğünlerinde sizi şahit gösterenler bir satır yanınızda olamadılar ve partinizden bahsetmediler. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı diliyorum.' ifadelerini kullanan Tuğba Ekinci'den ikinci mesaj geldi. Ekinci Erdoğan'dan 'muhalif' sanatçılar adına özür diledi.

Sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Her zaman yanınızdayım, çünkü sizi en azından tanıyoruz. Partinizle beraber ülkemize yaptığınız tüm gelişimler için teşekkür ederim. Kalbinizi kıranlar adına ben özür dilerim. İyi olan kazansın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" dedi.



Bilindiği üzere Yusuf Güney de Erdoğan'ın karşısında yer alan sanatçıları hedef alarak tepkisini dile getirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri