9 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı Kadın mı birinci

Ekranlarda dün akşam itibariyle tamamlanan yayın kuşaklarında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı Ufak Tefek Cinayetler mi yoksa Kadın mı birinci? İşte 9 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları...

Reytimg sıralamasında üst basamaklarda yer almak isteyen diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar kıyasıya mücadele verdi. Birbirinden iddialı yayınların ekranlara geldiği akşamda kimin birinci olduğu merak ediliyor. Dün öne çıkan yapımlar arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler yer alıyor. Ayrıca Masterchef, Kardeşim İçin Der'a, Kaptan Amerika ve gündüz kuşakları programlarıyla FOX Ana Haber ve SHOW Ana Haber zirveye aday. Heyecanın eksik olmadığı, duygu dolu anların doyasıya yaşandığı ve yeni bölümlein yayınlandığı akşamın galibi haberimizde yer alıyor.

ATV'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle ekranlara geldi. Uzun süredir reyting sıralamasının önemli sahiplerinden yapım bir kez daha izleyicisiyle buluştu. Ufak Tefek Cinayetler de kanal D'deki yayınıyla herkesi ekran başına topladı. Kadın'ın dram dolu sahneleri de seyircileri gözyaşı döktürdü. Müge Anlı İle Tatlı Sert, FOX ve Show TV'deki ana haber bültenleri de akşama damga vurdu.


 

Geçen hafta reyting sıralaması nasıl oluşmuştu?


Kıran kırana bir rekabetin yaşandığı akşamda geçen hafta Kadın birinci sırada yer almıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci oldu. Kadın'ın özet bölümü akşamı üçüncü bitirdi.

KADIN
EDHO
KADIN ÖZET
YOL ARKADAŞIM
FATİH PORTAKAL
EDHO ÖZET
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
SHOW ANA HABER
UFAK TEFEK CİNAYETLER
ATV ANA HABER
UFAK TEFEK CİNAYETLER ÖZET

 

9 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz düellosu

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 9 Ekim 2018 Pazar reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

İşte sıralama
KADIN
EDHO
FOX ANA HABER
KADIN ÖZET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri