Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı

Geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonrasında hayatını kaybeden ve Türkiye'de defnedilen Survivor kameramanı Alper Baycın'ın ardından TV8 patronu Acun Ilıcalı'nın yeni yer arayışına başladığı iddia edildi.

Uzun süredir Dominik'te çekilen ve başarısı dünyaya da yayılan Survivor için çalışan 750 kişilik ekipten Alper Baycın'ın bıçaklanarak öldürülmesi herkesi şoke etmiş ve üzmüştü. Acun Ilıcalı da genç kameramanın haberini verirken konuşmakta zorlanmıştı. Baycın'ın ardından burada durmak istemeyen ve olaydan etkilenen Ilıcalı ve ekibi artık yeni bir ülkeye geçmenin planlamasını yapmaya başladı. Acun Medya, 10 yıldır Dominik Cumhuriyeti’nin Les Terrenas bölgesinde çekim yapıyordu ve değil güvenlik, hiçbir sorun yaşamıyordu. Üstelik Dominikliler, her yıl kendilerine iş istihdamı sağlayan, prodüksiyon için milyon dolarlar harcayan ‘Survivor’ ekibini el üstünde tutuyordu.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre Acun Medya, eskiden Dominik’te sadece ‘Survivor Türkiye’nin çekimlerini yapıyordu. Programın reyting başarısı, Acun Medya’yı dünyaya açtı. Ekip, artık Dominik’te sadece Türkiye ve Yunanistan için ‘Survivor’ı değil, beş ülkeye formatı kendilerine ait ‘Exathlon’u da çekiyor. Çalışan sayısı bin 750’yi bulan Acun Medya, doğal olarak kendilerine daha güvenli yer arayışı içine girdi. Yine hava sıcaklığının pek değişmediği Ekvator kuşağına yakın, uçakla ulaşımın kolay olacağı bir ülke veya ada olacak burası...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri