Aşk Bir Rüya 121. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Haziran Cumartesi

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 121. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 121. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 121. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 121. bölüm özeti

Şada Kosi’ye sinir olduğu için fanın yanında acı biber tozunu tutar. Toz ayı görmek için bekleyen ev halkının gözüne gelince kızılca kıyamet kopar. Tapki acı biber kutusunu alınca Vasu ona bunu yaptığı için kızarken Kosi aman anlaşmamızı bozmayın diye yalvarır. Tapki senin hatırına diye olayı kapatır. Şada daha sonra ona teşekkür eder. Bihan odasında Tapki’nin resmine bakıp sensiz hiçim ben, neden gittin, neden beni terk ettin diye ağlar. Tapki oraya gelince sen Tapki değilsin onun yüzü de kalbi de güzeldi der. Tapki herkese mutluluk getirirdi diye tepki gösterir. Ardından da git evimden deyip elinden tutar. İçkili halde olan Bihan ev halkını da yakalandırır. Sankara Bihan’ı zor da olsa odaya getirirken Tapki acı içindedir. Sankara’ya sen kimsin diye bağıran Bihan, daha da çok şarap ister. Sankara da içki verince Bihan yatağa düşer. Sankara şimdi kocam olacaksın deyip yanına uzanır. Şada ise Kosi’nin telaşlı bir anına denk getirip evle ilgili evraklara imza attırır. Tapki bu evrakları eline alıp bu evden beni kimse atamaz, bu evin sahibi benim ve siz gidiyorsunuz deyince herkes şok olur. Bihan’ın yaptıklarından dolayı evinizi elinizden aldım der ve evden çıkmaları için bir saat verir. Bihan Tapki’yi bıçaklamaya yeltenir ama Tapki’yi ne kadar seviyorsam senden de o kadar nefret ediyorum deyip elindeki bıçağı atar. Tam herkes evden gidecektir ki polisler gelir ve otelin yasadışı şarap üretimi nedeniyle mühürlendiğini ve sahibi olarak görünen Vasu’nun tutuklanacağını söyler. Kosi ev benim üzerime olunca oteli Vasu’nun üzerine yaptırmıştım der. Bihan tüm bunların sorumlusu benim der ama Pandey Ailesi hapse düşer. Kosi kefaret ödeyecek paramız yok deyince Tapki ben öderim ama benimle Bihan evlenecek der. Herkes şok olur. Bihan senin gibi ucuz bir insanla asla evlenmem der. Sankara ısrar eden Kosi’ye tepki gösterir. Bihan sonunda evet der. Sankara polisin belindeki silahı alır ve Vani’ye yani Tapki’ye doğrultur. Vasu silahı alır. Kosi Sankara’ya hapse mi girmek istedin diye kızar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 122. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 21 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 122. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri