Avlu'nun yeni kanalı belli oldu: Netflix!

STAR TV ekranlarında yayınlandığı iki seoznun ardından final yapan Avlu'nun yeni kanalı belli oldu. Netflix dizinin haklarını satın aldı.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrolünde bulunduğu Avlu önemli bir izleyici kitlesi elde etmiş ve gelceği parlak bir yapım olarak görülmeye başlanmıştı. Hikayesi ile de izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin final bölümü sonrasında hangi kanalda yayın hayatına devam edeceği merak ediliyordu.

Kanalların yanısıra çeşitli internet ve dizi platformlarının da Avlu'ya talip olduğu biliniyordu. Ve sonuç belli oldu.

Demet Evgar açıkladı
Yapımcı Hayri Aslan'ın Netflix ile görüşme yaptığı ve bu nedenle Star TV'nin hiçbir açıklama yapmadan yeni bölümü yayın akışından kaldırdığı iddiaları, 2. sezonun en çok konuşulan haberleri arasına girmişti. Bu iddiaları güçlendiren en net açıklama, dizide Deniz karakteri ile başarılı oyunculuk performansını sergileyen Demet Evgar'dan geldi. Güzel oyuncu, "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum" açıklamaları ile iddialara son noktayı koydu. Avlu dizisinin yeni sezonları artık Netflix'te yayınlanacak! (Diziler.com)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri