Baraj 39. bölüm (final) full, tek parça, FOX TV ve FOX Play

Salı akşamlarının sevilerek izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Baraj yayın hayatına veda ediyor. Bu akşam final bölümüyle yayınlanacak olan yapımda neler olacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Seyirciler ilgiyle takip ettikleri yapımı izlemek ve olacaklara tanıklık etmek istiyor. Baraj dizisi 39. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. sorusunun yanıtı haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı akşamdan itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Baraj 39. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Burak Yörük, Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde hem göz yaşları akacak hem de yüzler gülecek. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Baraj 39. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. 


 

Baraj 39. bölüm özeti

Zahra’nın Tarık’ı ifşa etmesi, Nehir ve Nazım’ın gerçekleri görmesini sağlamıştır fakat Tarık ve Bahar’ın planı Zahra’nın kısa sürede suçlamasını geri almasına ve Nehir’le Nazım’ın elinde delil kalmamasına sebep olur.  Nehir ve Nazım tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken Halit’in de olanları öğrenmesi gözünü kan bürümesine sebep olur. Bahar’ın Azra hakkındaki gerçekleri öğrenmesinin ise herkesin hayatını derinden etkileyecek sonuçları olacaktır. Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!




Baraj 39. bölüm full tek parça HD izle

salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Baraj 39. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baraj'nin 39. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri