Başakşehir Roma maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Başakşehir bir üst tura yükselme adına kritik bir maça çıkıyor. Turuncu lacivertlileri tribünde binler, ekran başında milyonlarca kişi destekleyecek. Başakşehir Roma maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde.

Kötü başladığı sezonda adeta dipten zirveye uçan Medipol Başakşehir bu yükselişini Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkarak taçlandırmak istiyor. Ancak rakip zorlu. İtalya'nın başkent temsilcisi AS Roma. Yıllardır turnuvalarda tecrübresi bulunan, önemli yıldızları kadrosunda barındıran ve ilk maçta 4-0 yenildiği rakibini İstanbul'da ağırlayacak olan turuncu lacivertliler galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Zorlu mücadelede Başakşehir'e destek vermek isteyen milyonlarca kişi Başakşehir Roma maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunu soruyor. Detayları spor severler için derledik.

 

Başakşehir Roma maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimizin İtalya Serie A ekiplerinden Roma ile oynayacağı maç saat 20.55'te başlayacak ve beIN SPORTS 2 HD'den canlı yayınlanacak.



Başakşehir Roma beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Roma maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 

Başakşehir Roma maçı şifreli mi şifresiz mi?

Siyah beyazlılara gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için Roma'a destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 2 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.

 

Başakşehir Roma Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.



 

Roma Başakşehir maçı muhtemel 11'leri (kadroları)

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Ponck, Clichy, Azubuike, M.Topal, Visca, İrfanCan, Guldbrandsen, Crivelli

Roma: Lopez, Santon, Smalling, Fazio, Kolarov, Mancini, Veretout, Cengiz Ünder, Mkhitaryan, Kluivert, Dzeko 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri