Beşiktaş Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı nasıl izlenir? Yayın bilgileri

Tarihinin en kötü başlangıçlarından birine imza atarak küme düşme hattında yer alan Beşiktaş, lig lideri Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Siyah beyazlılar kazanarak hem kötü gidişe dur demek hem de milli araya moralli girmek amacında. Karşılaşmayı binlerce hatta milyonlarca taraftar da televizyondan izlemek istiyor. Beşiktaş Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı nasıl izlenir? Yayın bilgileri

Abdullah Avcı ile başladığı yeni sezonda beklemediği sonuçlar alan ve son olaran Trabzonspor'a 4-1, Wolverhampton'a da 1-0 yenilerek büyük hayal kırılığı yaratan Beşiktaş'ın konuğu Aytemiz Alanyaspor. Kartal, Akdeniz temsilcisi karşısında alacağı sonuçla taraftarlarına güven vermek ve yukarıya doğru tırmanmak istiyor. Göztepe'nin de kazanmasıyla küme düşme hattında bulunan Abdullah Avcı'nın öğrencileri 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

 

Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibin karşılaşacağı mücadeleye büyük bir ilgi bekleniyor. Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacağı maç saat 16:30'da başlayacak ve Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.
 

Beşiktaş Alanyaspor maçı internetten izle

İki takım taraftarları başta olmak üzere milyonlarca futbol sever karşılaşmayı televizyon ekranlarından izlemek istiyor. Bunun da en kısa yolu internet. Sanal ortamda mücadeleyi seyredebileceğiniz platformlar bulunuyor.  Digiturk Play ve beIN Connect  üzerinden Gençlerbirliği Galatasaray maçını izleyebilirsiniz.


Rizespor Trabzonspor Bein Sports 1 canlı izle

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasındaki mücadeleyi yayıncı kuruluş olan beIN SPORTS yayınlayacak. Patformda yer alan beIN SPORTS 1 üzerinden seyredilebilcek olan karşılaşma için 77. kanalı tuşlamanız gerekmektedir.

 


Beşiktaş'ın muhtemel kadrosu

Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Dorukhan, Diaby, Ljajic, N'Koudou, Burak


Alanyaspor'un muhtemel kadrosu

Jose Marafona, Fabrice N'Sakala, Welinton, Steven Caulker, Baiano, Manolis Siopis, Ceyhun Gülselam, Junior Fernandes, Tasos Bakasetas, Efecan Karaca, Papiss Cisse

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri