Doya Doya Moda 25 Mayıs Pazartesi Puanları | Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en dinamik, en şık ve en tarz yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Kaldığı yerden devam eden rekabette 7 büyük beden güzel kızımız bir kez daha birincilik mücadelesi verecek. İzleyiciler de puanlamaları öğrenmek istiyor. Peki Doya Doya Moda 25 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? İşte günün puan durumu.

TV8'de bayram eğlencesi öğle saatlerinde başlıyor. Türkiye'nin moda yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile hem eğlenecek hem de rekabetin tadına varacaksınız. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde açılacak yeni perdede yeni bir de isim maratona katılacak. Bayram ve ilk bölün olması sebebiyle puanlamalar ayrıca merak konusu haline geldi. Peki Doya Doya Moda 25 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Tuğçe elendi, Su kolyeyi kaptı

Yarışmanın geride kalan haftasında elenen yarışmacı açıklandı.Emel, Hanzade ve Tuğçe en az puan yarışmacılar olarak potadaydı. İlk olarak Hanzade elendi. Son ikiye Emel ve Tuğçe kaldı. Geldiği günden bu yana tartışılan Tuğçe yarışmaya veda etti. Emel bir hafta daha kalmanın mutluluğunu yaşadı. Haftanın birincisi ise Su Baher oldu. Özellikle Betül ile girdiği mücadelede kolyeyi kazanması onun için çok önemliydi. Çünkü Betül kazansaydı kolye sayısını eşitleyecekti.


Doya Doya Moda 131. bölüm fragmanı

Bugün yeni haftası başlayacak olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bir kez daha Betül Böçkün'ü ağlarken görüyoruz Bu sefer oğlunun bayram kutlaması ile ilgili sözleri söylerken gözlerinden yaşlar aktı gitti başarılı yarışmacının .Bu konu zaman zaman eleştiri noktası oluyor. Betül'ün sürekli ıoğlu üzerinden ağladığı esnadaki görüntülerin verilmesi izleyicilerin tepkisi ile de karşılaşıyor. Diğer yandan günün konsepti bayram. Doya Doya Moda 131. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.


 

Doya Doya Moda 25 Mayıs Pazartesi 131. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 



 

Doya Doya Moda 25 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Sündüz 
Emel: 
Su: 
Betül: 
Gamze:
Hanzade:
Yeni yarışmacı (Adı açıklanınca haberimizde yer alacaktır):




 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri