Doya Doya Moda jüri üyesi Uğurkan Erez'den Elif Nil Elden'e: Su gibisin!

İkinci sezonu devam eden Doya Doya Moda'da 35. haftanın ikinci günü sona erdi. 7 iddialı yarışmacıların iş görüşmesi konseptinde hazırlanıp jüri karşısına çıktığı bölümde Elif Nil Elden, Uğurkan Erez'den aldığı yorumla güne damga vurdu.

TV8'in sevilerek izlenen ve kısa süre sonra All Star bölümleri ile yayınalanacak olan yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. İstanbul sokaklarındaki adresi Bakırköy olan yarışmacılar iş toplantısı konsepti ile jüri karşısındaydı. Birbirinden şık kombinlerle yine rekabeti bol bir güne imza atan 7 kadının kolye mücadelesi kıyasıya devam etti. Günü ikinci sırada tamamlayan Elif Nil Elden kıyafeti ve aksesuarları ile dikkat çeken isimler arasındaydı. Güzel isme Uğurkan Erez de kayıtsız kalmadı ve yorumuyla Elden'i mutlu etti.


Su gibisin!

Yarışmada babacan tavırları ile herkes tarafından benimsenen ve yarışmacıların da sevdiği Uğurkan Erez, Elif'in podyuma çıktığı andan itibaren itiraflar yağdırdı ve en sonunda 'Ne diyeyim ki... Su gibisin su diyorum' ifadelerini kullandı. Siyah elbisesinin üstüne palto tercihi yapan ve ona da eşarp detayı ekleyen Elden toplamda 18 puan aldı ve günü ikinci sırada tamamladı. Rakipleri tarafından da günün en şıkı seçilerek 500 lira ek bütçenin sahibi oldu.













İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri