Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Büyük heyecanıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ve her hafta bir yarışmacının altın kolye kazandığı Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Cuma günü bilindiği üzere programa Mezküre Uçar veda etmişti. Yerine gelecek isim ise merak konusu olmuştu. Ve o isim Tuğçe Kızıler. Peki Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz, en ikon, en samimi ve dobra yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir yarışmacı daha maratona katılıyor. Kazanma hırsının damga vurduğu yarışmada bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Mezküre Uçar elenmişti. Geldiği ilk haftanın ardından programa veda eden tecrübeli yarışmacı yerine bu kez genç bir isim geliyor. Yayınlanan fragmanda yer alan isim ise Tuğçe Kızıler oldu. Peki Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde.
 


Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kimdir?

24 yaşında olan Tuğçe Kızıler aslen Trabzonlu. Üniversite mezunu. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Yayınlanan fragmanda çok iddialı olduğunu ve rakiplerinin kendisiyle sadece çene konusunda yarışabileceklerini dile getirdi. Performansı merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler boyu: 1,63
Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kilosu: 77
Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler bedeni: 46


Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler hangi dizilerde oynadı?

Yakın zamanda Kuaförüm Sensin'e model oalarak katıldı. Erkenci Kuş, Avlu, Kardeş Payı, Hababam Sınıfı Yeniden ve Sevgilim Neden yok projelerinde oynadı. Ekrana yabancı bir isim değil.



 

Tuğçe Kızıler Instagram hesabı

Kendisi cuma günü yayınlanan yeni hafta fragmanının ardından yarışmaya katılacağını ilan etti ve profiline Doya Doya Moda ile ilgili paylaşımlarda bulundu.  Instagram'da bir hayli aktif olan Tuğçe Kızıler'in hesabını 3 binden fazla kişi takip ediyordu. Ancak kısa bir süre önce hesabı kapatıldı. Yeni hesabını @kizilertugce profilinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri