Doya Doya Moda Zenan Karataş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

TV8'in sevilen yaroşması Doya Doya Moda'da yeni haftanın yarışmacısı belli oldu. Sedanur Gümüş'ün yerine gelecek isim Zenan Karataş olarak açıklandı. Peki Doya Doya Moda Zenan Karataş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz yarışması Doya Doya Mod'nın yeni haftası bugün başladı. Cuma günü bilindiği üzere Sedanur Gümüş en az puan alan isimlerden biriydi. Sündüz Durmaz ve Hanzade Nuh ile birlikte potaya kalan Sedanur, elenen isim oldu. Cuma gününden sonra yerine gelecek isim de merakla bekleniyordu. Yarışmanın yeni bölümünde açıklanan isim Zenan Karataş. Peki Doya Doya Moda Zenan Karataş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Zenan Karataş kimdir?
Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Zenan Karataş büyük beden giyim işletmecisi. Aynı zamanda programın sponsorlarından.Sündüz'ü beğendiğini açıkladı. Emel kendisine sürekli indirim yaptığını söyledi Pendik'te. 28 yaşında. Ispartalı.

Doya Doya Moda Zenan Karataş boyu: 1.65
Doya Doya Moda Zenan Karataş  kilosu: 75
Doya Doya Moda Zenan Karataş  bedeni: 42-44




Doya Doya Moda Zenan Karataş Instagram hesabı
Bugünden itibaren yarışacak olan Zenan Karataş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır ve 40  binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Kendisine @zenankaratass adresinden ulaşabilirsiniz.

Zenan Butik nerede? Adresi ve telefonu
Güzel yarışmacı kendi adını taşıyan mağazasında büyük beden müşterilerine hizmet  veriyor. Pendik'teki işletmesine gitmek isterseniz hesabı aşağıdaki haritada yer alıyor. Karataş'ın hedefinde Anadolu'da şubeleşmeyi istiyor. Olabildiğince genç modeller üretmeye gayret ediyor. Hedefinde ise her defasında bir kişi daha fazlasına ulaşmak var. Adresi Batı, Karanfil Sk. No: 1 D:B, 34890 Pendik/İstanbul'dur. Telefon numarası 0531 086 81 62'dir. Saat 19:00'a kadar çalışmaktadır.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri