Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Seda Sayan’ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların boy gösterdiği günde yine yeni yarışmacılar programda mücadele için kozlarını ortaya koyacak. Cuma günü hafta finalinde bilindiği üzere Nurşen Kuşçu elenmişti. Yerine ise Nuray Akdemirbey, gelini Dudu ile altın kazanabilmek adına stüdyodaki yerini alacak. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve n

Gelin ve kayınvalidelerin çeyrek altın ve sonrasında ise beş bilezik için mücadele verdiği Gelinim Mutfakta bugün 656. Bölümü ile yeni haftaya merhaba diyor. Cuma günü geride kalan ve haftanın son bölümü olan finalde gelini Saniye ile birlikte elenen yarışmacı Nurşen olmuştu. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda açıklığa kavuştu. Nuray bugünden itibaren gelinini korumak ve ona en iyi puanları verebilmek adına kayınvalideler odasındaki yerini alacak. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Nuray kimdir?

Nurşen Hanım’dan boşalan kayınvalide koltuğuna oturacak olan Nuray Hanım, Dudu hakkındaki yaş eleştirilerine, ‘Beceri yaşa bakmaz’ sözleri ile savuşturdu. İddialı ve rakibelerine çetin bir rakip olarak yarışmada boy gösterecek Nuray Hanım hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Aslen Adanalı. O da cezerye getirerek Seda Sayan'a takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri