Gelinim Mutfakta Yüksel kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Kanal D'nin hafta içi günlerinde ekranlara getirerek hem lezzet tufanına hem de eğlenceli dakikalara vesile olduğu Gelinim Mutfakta 139. haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine katılacak yeni isimler heyecanı daha da yükseltecek. Neriman Gürüf'ün yerine katılacak yeni kayınvalide Yüksel oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Yüksel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pazartesiden cumaya yemeklerin yapıldığı ve puanların verildiği maratonu nefes kesen Gelinim Mutfakta yeni bir haftasına daha başlıyor. Birbirlerine karşı üstünlük kurmaya çalışan dört takımın amansız rekabetinde ilk gün ekranlara gelecek. Yeni kayınvalidenin de yarışmaya katılacağı günde performansı merakla bekleniyor. Bilindiği üzere cuma günü Neriman Gürüf ile gelini Ayten Hatamova Gürüf programa veda etmişti. Neriman Hanım'ın yerine Yüksel oturacak. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yüksel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Yüksel kimdir?

Yarışmanın 26 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 691. bölümünden itibaren yarışacak ve gelini ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Yüksel Hanım geldiği gibi rüzgarını estirdi. Gelini Gönül ile ilk günde yaşadığı krizin yanısıra Fatma Hanım ile girdiği sözlü tartışma gergin bir günün geçeceğinin habericisi oldu. Ayrıca Yüksel Fatma'ya da hodri meydan diyerek sert de bir tavır takındı. Haftanın ilerleyen günlerine bu durumun nasıl sirayet edeceği merak konusu. Gelinine güveniyor ve altınları kazanacaklarından emin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri