Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu

Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin'de heyecan final günü doruğa çıkıyor. Yaptıkları işlerin ardından birinciliği kazanmak isteyen yarışmacılar arasındaki rekabet de izlenmeye değer. Alınacak her puan büyük bir avantaj sağlayacak ancak bir takım bugün yarışmaya veda edecek. Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü başlayan best of haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'de bugün final günü. Takımlar beşinci günde de hünerlerini sergileyerek yarışmada devam etmek ve birinci olabilmek için mücadele verecek. Ancak bunun yanında bir takım da hayallerine veda edecek. Kuaförüm Sensin'e en çok damga vuran 8 ismin yarıştığı haftada kimin gideceği merakla bekleniyor. Peki Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 249. bölümünde elenen takım belli olacak. Puanlar birbirlerine çok yakın. Bu sebeple heyecan da üst düzeyde. Dün verilen puanlarla birlikte Mustafa ve Tunahan ilk sırada yer alıyor. 38 puanı bulunan ikiliyi 35 puanla Öncü ve Özlem takip ediyor. Bilal ve Buse'nin 34 puanı var. Son sırada ise Mira ile Emina bulunuyor. Eğer Mira ile Emina önemli bir performans göstermezse  ya da bir çekilme kararı yarışmadan elenecek. En yakın rakipleri 34 puanda. Eğer Bilal ve  Buse, Dilek ile birlikte konsept dışı kalır da 3 puan alırsa en az 8 puan almak zorundalar. Eğer kalmazlarsa bunun daha üstüne de çıkmak zorundalar. Hafta boyunca en yüksek aldıkları puan 9'du. Sonuçlar açıklanınca haberimizde olacak.

Bilal Ağın / Buse ŞimşekPuan
Pazartesi13
Salı3
Çarşamba7
Perşembe11
Cuma

Tunahan Dede / Mustafa BaturPuan
Pazartesi8
Salı9
Çarşamba9
Perşembe12
Cuma

Emina Çarkoviç / Mira AkkurtPuan
Pazartesi6
Salı9
Çarşamba8
Perşembe7
Cuma

Öncü Aslan / Özlem AslanPuan
Pazartesi7
Salı7
Çarşamba10
Perşembe11
Cuma

Su Sümeyye Atlı, Mustafa Batur ve Tunahan Dede birinci oldu. Selver, Emina ve Mira sonuncu oldu. Ancak eleme yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri