Kuaförüm Sensin'den Burcu Kulaat geçti!

Bugün haftanın finali olan 135. bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de elenen isim Burcu ve Ateş oldu. İki haftadır güzelliği ile dikkat çeken Burcu Kulaat (Cloud) kısa sürede de iz bırakmayı başardı. İşte Burcu'nun bir haftada ekrana yansıttıkları...

Geçtiğimiz hafta adeta direkten dönen Burcu ve Ateş pazartesiden itibaren ikinci bir şans yakaladı. Modelleri Aycan Çolak Yılmaz oldu. Zaman zaman tartışma yaşasalar da özellikle Burcu'nun tatlı dili Aycan'ı rahatlattı. Hafta finalinde en az puanı alarak yarışmaya veda etseler de Burcu'ya büyük bir destek olduğunu sosyal medya kullanıcıları da kanıtladı. Ayrıca hem takım hem şahsi tartışmalarda da Burcu'nun yapıcı tavırları vardı. Çok konuştuğu söylense de bunu alçak gönüllülük ve sakinlikten vazgeçmedi. Zaman zaman ortağı Ateş ile de karşı karşıya geldi ancak durumu iyi kotardı. En çok tartıştığı isimler ise Sıla ve Bilal oldu. Bugün yayınlanan finalde gerildi fakat duruşunu bozmadı.

Sevgi kazandı
Burcu programın yanında sosyal medyada da hayranlarıyla buluştu. Canlı yayınlarla bilgilerini aktardı, yarışma ortamı hakkında yorumlar yaptı ve herkesin beğenisini kazandı. Burnu havada bir görüntü çizmeyerek de tam not aldı. Elense de ortağını kötülemedi izleyicilerine. Onunla programa katılmaktan çok keyif aldığını ve farklı bir kişi ile gelse bu kadar kaliteli bir süreç geçirmeyeceğinden bahsetti.

Burcu Kulaat neler giydi?
Kuaförüm Sensin'in son beş bölümünde farklı kıyafetler giyen Burcu Kulaat'ın elbiseleri de merak konusu oldu ve araştırıldı.









Burcu Kulaat güzelliği ile de yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biir oldu. Belki de en çok. Programdan ayrıldı ancak ilgi bitecek gibi görünmüyor. Sevenleri samimiyeti ve tatlı dili sebebiyle kendisini takibi sürdürecektir. Belki de farklı bir yarışmada karşımzıa çıkar.



 

Burcum Güzellik Salonu Randevu Telefon İletişim

Adres: Burcum Güzellik Salonu: Kazım Karabekir Mh 827 Sk No: 56 Gaziosmanpaşa / İstanbul
Telefon: 02125372004 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri