Madonna bu kez de Ece Erken kurbanı oldu!

Ünlü şarkıcı Madonna'nın Türk televizyonlarındaki sınavı devam ediyor. Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken Eurovision'da şarkıcı sandığı Madonna'nın 1. olamamasına şaşırmasıyla büyük pot kırdı.

Hafta içi yayınlanan Söylemezsem Olmaz porgramında gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Ece Erken ve Bircan Bali'nin işlediği konulardan biri de Madonna oldu. Ece Erken “Madonna’ya tehdit ve boykot geldi, ona rağmen gitti. Madonna’nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna’sın sen ne yapsan olur” dedi.

İsrail'de düzenlenen Eurovision şarkı yarışması Hollanda'nın birinciliği ile sona erse de en çok konuşulan konu ABD'li Madonna'nın geceye katılmasıydı. Kameralar tarafından gösterilen Madonna'nın şarkı söylemesi ile ilgili olarak ünlü şarkıcıyı yarışmacı zanneden Ece Erken büyük bir gafa imza attı.
 


Ece Erken Madonna hakkında ne söyledi?

Ece Erken, programda “Madonna’ya tehdit ve boykot geldi, ona rağmen gitti. Madonna’nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna’sın sen ne yapsan olur” yorumuyla büyük bir gafa imza attı. Ece Erken’in ekip arkadaşı da Erken’i yaptığı yanlıştan dolayı uyarmak yerine destek vermesi, izleyenleri şaşırttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri