Masum 425. Bölüm izle | Masum 21 Mayıs Cuma Özeti ve Fragmanı

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Masum'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli Hint oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni günün neleri getireceği merak konusu. Haftanın her günü yayınlanan dizi için herkes ekran karşısına kilitlenecek. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 21 Mayıs Cuma 425. bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:20'da de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 425. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 425. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 425. bölüm özeti

Gopi ve Mansi sonunda yüzleşmişti. Gopi konaktan ayrılmak isterken Doktor Krishna ile karşılaşmış ve doktorun da gerçek yüzünü görmüştü. Krishna’nın ihaneti! Gopi esir altında bağlıyken karaktersiz doktor Krishna Modi konağına gider. Amacı Modiler’in Gopi’yi merak etmelerini engellemektir. Krishna Koki’ye Gopi’nin ev işleriyle epey yoğun olduğunu söyler.

Ancak bu Kokila’yı tatmin etmez. Bunun üzerine Krishna evi arar. Mansi ve Premila’nın baskısı altında Gopi Kokila ile konuşur. Tabiki Gopi’nin baskı altında konuştuğunu Koki hemen hisseder. Gopi’nin ses tonunda, karışık konuşmasından terlik olduğunu fark eder.

Gopi kaçmayı başaracak mı? Krishna konağına geri dönerken hemşire ve sağlık görevlileri de oraya gelmiştir. Bu esnada yakaladığı küçük bir boşluğu hemen değerlendirir. İplerden kurtularak kaçmak için yol arar. Çareyi ise Premila’yı bayıltarak kendi yerine koymakta bulur. Premila’nın kafasını örtüp ellerini de bağlar.

Diğer tarafta Vidya kızını kaybetmenin hüznünü yaşamaya devam eder. Mera ve müfettiş Priyal ile konağa girince Vidya sevinçten ağlamaya başlar. Koşarak kızına sarılır. Anne kız hasret giderirken Mera olanlardan ötürü Vidya’dan özür diler.

Gopi yakalandı! Bu arada Masni ve Krishna saftirikleri ise sandalyede yatan kişinin anneleri olduğunu fark etmezler. Gopi zannederek annelerine işkence etmeye başlarlar. Gelen hemşireler Premila’ya kabloları bağlayıp elektriği verirler.

Çok geçmeden Mansi ve Krishna sandalyedeki kişinin anneleri olduğunu fark edip onu çözerler. Bu esnada Gopi tam kapıdan kaçacakken Krishna karısına çıkar. Krishna hemen yukarıdan aşağıya ışınlanarak Gopi’nin kaçmasını engeller.

Koki’de Gopi’yi kurtaramaz! Gopi yakalanmasıyla elektriği yemeye başlar. Kokila tüm olanlardan şüphelenip gelse de 2 şeytan Gopi’yi ondan saklar. Koki geri dönerken de kaza geçirir. İşler iyice çığırından çıkar.

Gopi akıl hastanesinde! Tüm bu olanlarla birlikte Modi konağında büyük bir endişe başlar. Ne Gopi ne de Koki ortalıkta yoktur. Bu esnada Gopi ise akıl hastanesinde gözlerini açar. Ne olduğunu anlayamaz. Krishna Gopi’yi akıl hastanesine yatırmıştır. Ve burada işkencelerine devam etmektedir.

Gopi kendine gelir gelmez görevlileri atlatıp kaçmaya başlar. Görevliler durumu fark edip Gopi’yi kovalar. Gopi Hindistan sokaklarında düzenlenen şenliklerin içine karışır. İzini kaybettirmek ister.

Ahem’in ikizi çıktı! Gopi gibi kendine gelen bir kişi daha vardır. O da Kokila. Koki’ye yardım eden kişi ise Parag’ın eski sevgilisidir. Koki bu durumu algılamaya çalışırken iki farklı yerde iki büyük şaşkınlık aynı anda yaşanır. Gopi festivalde izini kaybettirmeye çalışırken Ahem’i görür. Kokila’da uyandığı evin duvarında Ahem’in resmini görür.

Gopi Ahem’in yaşadığına inanamayarak bayılır. Tabi bu bayılma yüzünden görevliler Gopi’yi yakalayıp hastaneye geri götürür. Kokila ise durumu üvey anneden öğrenir. Parag’dan bir çocuğu olduğunu, bu çocuğu herkesten saklayarak büyüttüğünü söyler. Ahem’e benzeyen bu üvey kardeşin ismi  Jaggi’dir.

Koki eve geri döndüğünde hemen Gopi’yi bulmaları gerektiğini Urmi’ye söyler. Bu amaçla ikili Premila konağına gidip Gopi’nin izini sürmeye karar veriler. Gopi’nin ise aklı karışıktır. Ahem’i gördüğüne emindir ama bir yandan da olanlara inanamıyordur.

Koki ve Urmi Gopi’nin izini buldu! Premila konağına giden Koki ve Urmi oradakileri etkisiz hale getirir. Urmi herkesi ateşe vereceğini söyleyerek ikiliyi tehdit eder ve Mansi’den Gopi’nin yerini öğrenir. Koki ikiliyi bağlayıp Gopi’nin alı konduğu hastaneye giderler.

Koki ve Urmi yola çıkarken Ahem’in ikizi Jaggi ise mahallenin bıçkın delikanlısıdır. Ahem’in tersine enerjik, güler yüzlü esprili biridir. Yeni Ahem’i daha çok sevdik gibi.

Tekrar Urmi ve Koki’ye dönersek ikili Gopi’ninperişan halini görürler. Yardım etmek isteseler de görevliler izin vermez. İkili kılık değiştirerek Gopi’yi kaçırmaya karar verir. Ancak Krishna durumu haber alınca ikiliyi suçüstü yakalar ve Gopi’yi geri alır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri