Savaşçı 5. sezon 1. bölüm (100. bölüm) reyting sonuçları

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile fenomen haline gelen ve pazar akşamlarında zirveye oturan Savaşçı aylardır ekranlarda yoktu. Ancak bekleyiş sona erdi. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yapım bugünden itibaren 5. sezonuna başlıyor. Herkes yeni bölümün sonuçlarını ve dizinin yer alacağı sıralamayı merak ediyor. Savaşçı 5. sezon 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Savaşçı'da yeni sezon başlıyor. Limon Yapımın yapımcılığını üstlendiği dizi aylardır ekranlardan uzaktı. Seyircilerin birçok platformda başlaması için mesajlar yağdırdığı Savaşçı artık cumartesi akşamlarından itibaren FOX TV'de yayınlanacak. Oyuncularla ilgili olarak paraları konusunda çıkan birçok söylenti nedeniyle diziye ara verildiği söylenmişti ancak dopdolu bir dönem bugün başlıyor. Elde edeceği izlenme oranları da merak edilerek araştırılıyor. Rakipler de çok güçlü. Survivor, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Gönül Dağı ve İbo Show'un izleyiricilerle buluştuğu akşamda Savaşçı kaçıncı oldu? Savaşçı 5. sezon 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


Savaşçı 100. bölüm özeti

Kılıç Timi için intikam zamanı! Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir… Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur. Şimdi Kılıç Timi, ölümcül bir tuzağa ilerlerken, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürüyecektir.



 

Savaşçı 100. bölüm reyting sonuçları

Pazar akşamlarında yayınlanan bölümleriyle reyting sıralamasında zirveden inmeyen Savaşçı'nın bugünden itibaren vereceği sınav herkes tarafından merakla bekleniyor. Bugüne kadar birçok kişi hem sitemizdeki haberlerde hem sosyal medya plarformların hem de internetteki birçok sitede yapımın yeniden başlaması gerektiğini söylemişti. Oranların da buna bağlı olarak yüksek bir başlangıç getirmesi bekleniyor. Reyting sonuçları 10.00-10:30 arasında açıklanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri