Serra Pirinç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazartesi günlerine yeni bir soluk getiren Vuslat dizisinde Ceylan karakterini canlandıran Serra Pirinç'in güzelliği herkesi etkiledi. Peki Serra Pirinç kimdir? Kaç yaşındadır ve nerelidir. İşte detaylar...

Yeni jenerasyon oyuncuların başarılı temsilcilerinden Serra Pirinç bu sezon Vuslat dizisinde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yeni yayınlanmaya başlayan yapımda Ceylan karakterine hayat veren güzel oyuncu binlerce kişi tarafından merak edilerek sorgulanıyor. Hayatına dair önemli konuların araştırıldığı genç isim dizideki performansıyla her geçen gün daha da fazla izleyicinin dikkatini çekiyor.

Serra Pirinç kimdir?
Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Oyuncu ikizler burcudur ve sempatik tavırları ile rol aldığı dizide dikkat çekmeyi hemen başarıyor. Serra Pirinç liseden sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Tiyatro Teras’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Serra Pirinç çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınmıştır.  İlk dizisi de Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteridir. Bizim Hikaye dizisinde Müjde Rahmet’in arkadaşı olarak başlamıştı ancak sonradan sevgili oldular.
 





Müjde titizlik hastası annesi Şeyma ile birlikte yaşıyordu. Rahmet’in babası ile Müjde’nin annesi dost olmuşlardı. Müjde açık seçik bir kızdı. Rahmetle sevgiliydi ve lise hayatları birlikte geçtiler. Bu sezon Şeyma ve Müjde Bizim Hikaye dizisinde ayrılmıştı. Yeni sezonda ayrılan Şeyma karakteri ve Müjde karakteri yeni dizilerde rol aldı. Bizim Hikaye dizisinin Müjde’si yeni dizisi ile ekranlara çıkıyor. Serra Pirinç genç ve güzel bir oyuncu bu haliyle de rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Vuslat dizisi 7 ocak pazartesi akşamı Trt1 ekranlarında yayınlanmaya başlıyor.
 





 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri